Πολλά τα λάθη, δίκαιη η ισοπαλία (video)

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μάλμε και την ουραγό της βαθμολογίας Νταλκούρντ. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά λάθη και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη.

Στο Σβέντμπανκ Στάντιον, με καλές καιρικές συνθήκες, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, η πρωταθλήτρια Μάλμε μετά τη νίκη κόντρα στη Χάκεν, ήθελε να πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη αυτή την φορά απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος Νταλκούρντ.

 Η ομάδα του Ντάνιελ Άντερσον μετά από τέσσερις σερί ήττες κέρδισε τη Χάκεν και έχοντας καλή ψυχολογία ευελπιστούσε μπροστά στον κόσμο της να κερδίσει την τελευταία της βαθμολογίας Νταλκούρντ.

Στην άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με προπονητή τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αντίλ Κιζίλ, καθώς μετά την ήττα από την Έλφσποργκ, ο Βάλεντιτς αποτέλεσε παρελθόν. Με μια νίκη στη σεζόν και αυτή τον Απρίλιο, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν ότι θετικό, ώστε να μπορέσουν να μαζέψουν βαθμούς και να μείνουν στην κατηγορία. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως όλοι θα περίμεναν. Την πρωταθλήτρια Μάλμε να απειλεί και την Νταλκούρντ να προσπαθεί να βγει με αντεπιθέσεις μπροστά. 
Η ομάδα του Άντερσον, απείλησε μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Στράντμπεργκ, που δε μπόρεσε να νικήσει τον Μολίνς. 

Ο 22χρονος ήταν αυτός που απείλησε κυρίως για λογαριασμό της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο όμως το ζητούμενο που ήταν το γκολ δεν ήρθε στα πρώτα 45 λεπτά.
Αντίθετα τη μοναδική φορά που κατάφερε να βγει σωστά στην κόντρα η Νταλκούρντ, πήρε κεφάλι στο σκορ! 

Ο Αουάντ πλάσαρε εύστοχα και με το πρώτο φετινό του γκολ έκανε το 1-0! 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάλμε όπως αναμένονταν πίεσε και πάλι και στο 55 ισοφάρισε με τον Στράντμπεργκ που έφτασε τα 4 γκολ. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Μάλμε δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν τόσο όσο θα ήθελαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.