Πολέμης: «Ζούμε το όνειρο» (video)

Ο Ανδρέας Πολέμης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του Φάρου Κερατσινίου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του ζει το όνειρό της.

Ο Ανδρέας Πολέμης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του Φάρου Κερατσινίου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του ζει το όνειρό της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αρχηγός, Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως η παρουσία της ομάδας του στον τελικό δεν είναι τυχαία.

Αρχικά, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Ευχαριστούμε όλους για τη φιλοξενία. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Δεν είναι τυχαία η παρουσία μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και ζούμε το όνειρο μας».

Από την πλευρά του, ο Πολέμης τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με έξι ευρωπαϊκά. Πριν έξι χρόνια ήμασταν στην δεύτερη κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Όπως είπε και ο Ανδρέας ζούμε το όνειρό μας. Φτάσαμε εδώ με πολύ πάθος και ομόνοια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και την διοίκηση που έχει την αμέριστη συμπαράσταση. Όσον αφορά το παιχνίδι, θέλουμε να ζήσουμε και αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ότι ο Φάρος δεν ήρθε τυχαία εδώ».

Τέλος, ο κόουτς της ομάδας του Κερατσινίου υπογράμμισε: «Το κίνητρο είναι το ίδιο που βρήκαμε παίζοντας στο Κύπελλο. Κάθε παιχνίδι το βλέπαμε διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Είναι ενισχυμένος. Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θέλουμε να τις παίξουμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε πως φτάσαμε τυχαία εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.