Φραγκιάς: Δυσκολία και κούραση

Το δύσκολο πρόγραμμα του Κολοσσού συνεχίζεται και μετά από τον Παναθηναϊκό βρίσκει μπροστά του τον Πανιώνιο (Σάββατο 14/1, 17:00).

Το δύσκολο πρόγραμμα του Κολοσσού συνεχίζεται και μετά από τον Παναθηναϊκό βρίσκει μπροστά του τον Πανιώνιο (Σάββατο 14/1, 17:00). Οι Ροδίτες έφτασαν στην Αθήνα, με τον Βασίλη Φραγκιά να τονίζει ότι οι παίκτες του δεν καλούνται να τα βγάλουν πέρα μόνο με έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά και με την κούραση.

«Είναι από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που δίνουμε στο πρωτάθλημα. Καλούμαστε μέσα σε τρεις μέρες να παίξουμε ακόμη έναν δυνατό αγώνα, μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και διαθέτει πλήρες ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα», τόνισε. Παρόλα αυτά, και όπως εξήγησε, θεωρεί πως η πίεση θα πέσει στους  Νεοσμυρνιώτες, που παίζουν στην έδρα τους. «Το άγχος θα το έχει ο Πανιώνιος, ο οποίος θα παίξει μέσα στην έδρα του. Εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε και τον παράγοντα κούραση, γιατί τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», επεσήμανε.
 
Αυγενικός: Σημαντικό για την τετράδα

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κολοσσού τον έχουν φέρει σητν Τρίτη θέση της βαθμολογίας, κάτω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τον Αλέξανδρο Αυγενικό να εξηγεί πως το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την παραμονή της ομάδας στην πρώτη τετράδα. «Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι δύσκολα, έτσι κι αυτό στη Νέα Σμύρνη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Πανιώνιος μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και διαθέτει καλή και έμπειρη ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την τετράδα και πιστεύω ότι η άμυνα θα κρίνει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Εμείς θα χρειαστεί να έχουμε συγκέντρωση και διάρκεια στο παιχνίδι μας για να έχουμε ελπίδες για τη νίκη», είπε ο γκαρντ των Ροδιτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.