“Μύλος” με Βράνιες

Τη στιγμή που στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, αλλά όχι για οριστική συμφωνία, στο Βέλγιο λένε ότι ο Βόσνιος θα δώσει το παρών στην πρώτη της Άντερλεχτ.

Ένα από τα “καυτά” θέματα των ημερών για την ΑΕΚ αποτελεί η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες. Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το novasports.gr, η πρόταση της Άντερλεχτ για την απόκτηση του Βόσνιου αμυντικού έχει ξεπεράσει τα 3 εκ. ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο λόγος είναι τόσο ο τρόπος καταβολής των χρημάτων, όσο και οι επιπλέον απαιτήσεις της Ένωσης (για ποσοστό μεταπώλησης, αποκλεισμό μεταγραφής σε άλλη ελληνική ομάδα κ.α). Από την πλευρά της ΑΕΚ μάλιστα υποστηρίζουν ότι ναι μεν οι συζητήσεις με τους Βέλγους είναι προχωρημένες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία και δε θα υπάρξει αν δεν ικανοποιηθούν όλες οι προϋποθέσεις που έχουν θέσει.

Την ίδια στιγμή στο Βέλγιο υπάρχει εντελώς διαφορετική στάση για το θέμα του Βράνιες. Σύμφωνα με σημερινό (18/6) δημοσίευμα “ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της Άντερλεχτ για τη νέα σεζόν”. Θεωρούν δηλαδή δεδομένη τη συμφωνία, εκφράζοντας ουσιαστικά τη θέση της ομάδας των Βρυξελλών, θέλοντας με τον τρόπο να πιέσουν καταστάσεις.

Προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αν και από τη στιγμή και ο παίκτης πιέζει για να φορέσει τη φανέλα της Άντερλεχτ, είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.