O αγώνας Χίμκι – Ολυμπιακός είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε την κρίσιμη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων», καθώς κι άλλα 6 παιχνίδια για την 13η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball.

Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1η Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Χίμκι – Ολυμπιακός (https://www.youtube.com/watch?v=2PQxwmMYF_4) και άλλα 6 παιχνίδια για την 13η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball (https://www.youtube.com/watch?v=Zgd_BuLaWRo).
 
Η αρχή στις μεταδόσεις είναι Πέμπτη 31 Μαρτίου με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Χίμκι. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:45 και θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, στις 19:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ουνικάχα Μάλαγα που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. 

Η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου με τρεις αναμετρήσεις. Στις 20:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 6 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 20:30 η Φενερμπαχτσέ θα αναμετρηθεί με την Αναντόλου Εφές με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Novasports 4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Τέλος, στις 21:30 η Λαμποράλ Κούτσα θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.  

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Παρασκευή 1η Απριλίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Χίμκι – Ολυμπιακός και Λαμποράλ Κούτσα – Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους. 

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball:
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague
Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague
Δείτε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball στο http://www.novasports.gr/euroleague-top16-13
Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Euroleague Basketball.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.