Οι νικητές του πανελλήνιου πρωταθλήματος λέιζερ Ράντιαλ Ανδρών

Με τη συμμετοχή 49 σκαφών πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ ανδρών. Τους αγώνες διοργάνωσε ο τοπικός ναυτικός όμιλος και έγιναν 9 ιστιοδρομίες.

Με τη συμμετοχή 49 σκαφών πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ ανδρών. Τους αγώνες διοργάνωσε ο τοπικός ναυτικός όμιλος και έγιναν 9 ιστιοδρομίες.

Μετά από ωραίο αγώνα κέρδισε ο Λουκιανός Ζαμίτ του Ν.Ο.Β. με 11 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Παντελής Κυρπόγλου του ίδιου ομίλου με 17 βαθμούς και τρίτος ο Αιμιλιανός Μόνος του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ. με 23 βαθμούς.

Ο Μόνος ήταν ο νικητής στην κατηγορία U19, με δεύτερο τον Δικαίο Κέρκουλα του Ν.Ο.Π.Φ. και τρίτο τον Γεώργιο Πούζμπουρη του Ν.Ο.Κ.Β.

Στα U17 κέρδισε ο Ευστάθιος Τσάμης του Ν.Ο. Καλαμάτας «ο Ποσειδών». Δεύτερος ήταν ο Μηνάς-Μάριος Βεργής του Ν.0 Δελφιναρίου και τρίτος ο Ιωάννης Παπανικόλας του Ν.Ο Κω. 

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Με δύο ιστιοδρομίες ξεκίνησε στην Ολλανδία το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ στο οποίο συμμετέχουμε με επτά ιστιοπλόους.

Στα αγόρια τρέχουν 150 σκάφη και την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποιεί ο Θ. Ζήσης, ο οποίος είναι 6ος με 13 βαθμούς. Ο Σ. Τσάκος είναι 15ος με 20β. ο Ι. Βαλιάδης 74ος με 80β. και ο Α. Γκαρίπης 82ος με 84 βαθμούς.

Στα κορίτσια συμμετέχουν 114 σκάφη και η Δ. Βαρθολομαίου είναι 11η με 19β. Η Ε. Καραγεώργου είναι 14η με 23β. και η Γ. Χρουνεβένεχ Βαν Ντερ Βάιντεν 87η με 80 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.