Επίσημη ιστοσελίδα απέκτησε η ταινία “Aquaman”

Με επίσημη σύνοψη για την προώθηση της ταινίας.Η ταινία του "Aquaman" απέκτησε επίσημη ιστοσελίδα...

Με επίσημη σύνοψη για την προώθηση της ταινίας.

Η ταινία του “Aquaman” απέκτησε επίσημη ιστοσελίδα, ως μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας για την ερχόμενη ταινία της DC.

Η ιστοσελίδα περιέχει και την επίσημη σύνοψη της ταινίας. Αν και δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για την υπόθεση, επιβεβαιώνει την εντύπωση πως η ταινία η ταινία θα είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης του γνωστού υπέρ-ήρωα του βυθού, που θα ενσαρκώσει ο Jason Momoa.

“Από τη Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη James Wan έρχεται μία περιπέτεια με πολύ δράση που καλύπτει τον απέραντο, οπτικά εκπληκτικό υποθαλάσσιο κόσμο των επτά θαλασσών, το ‘Aquaman’, με τον Jason Momoa στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Arthur Curry και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς”.

Στο site φαίνεται και η καινούργια αφίσα της ταινίας. Το trailer αναμένεται σύντομα στο SDCC 2018, ο σκηνοθέτης όμως, James Wan, φρόντισε να προδώσει μια μικρή ματιά από τα πλάνα που περιμένουμε.

Το “Aquaman” θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο, και στις 26 Δεκεμβρίου στην Αυστραλία. Φαντασμαγορικά σκηνικά προβλέπονται με τις υποσχέσεις για “θαλάσσιους δράκους”.

Στις 19-22 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του San Diego Comic- Con, θα γίνουν οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις για σειρές και ταινίες. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN που θα μεταφέρει κάθε πληροφορία από κάθε πάνελ.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.