Μίλερ: «Θυμωμένοι στο νέο Champions League»

Ο Τόμας Μίλερ υπογράμμισε πως η Μπάγερν Μονάχου θα μπει θυμωμένη στο νέο Champions League, ενώ συμπλήρωσε πως οι Βαυαροί μπορούν να πρωταγωνιστήσουν τη εφετινή σεζόν στη διοργάνωση.

Ο Τόμας Μίλερ υπογράμμισε πως η Μπάγερν Μονάχου θα μπει θυμωμένη στο νέο Champions League, ενώ συμπλήρωσε πως οι Βαυαροί μπορούν να πρωταγωνιστήσουν τη εφετινή σεζόν στη διοργάνωση. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στις δυο προηγούμενες συμμετοχές της ομάδας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του μπορούσε να φτάσει έως τον τίτλο.

Αρχικά ο Μίλερ τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο τίτλος μας ανήκε, ήταν δικός μας. Έχουμε θυμό μέσα μας και θα φανεί στο επόμενο Champions League, έχοντας όμως και την βοήθεια του νέου και φιλόδοξου προπονητή μας, Νίκο Κόβατς».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός παίκτης συμπλήρωσε: «Ο προημιτελικός κόντρα στην Ρεάλ ήταν “καταραμένος”. Μετά από αυτό το παιχνίδι η Ρεάλ κατέκτησε τελικά τον τίτλο. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο δυνατοί ήμαστε τα τελευταία δύο χρόνια, δεν μείναμε ποτέ μακριά από μεγάλα πράγμα και διοργανώσεις».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.