Αστέρι εξάστερο

Ο Ατρόμητος με τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του επικράτησε με 6-1 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Χατ τρικ ο Κωτσόπουλος, Κουλούρης, Ενσικουλού, Μανούσος τα άλλα τρία. Το γκολ της τιμής ο Χασομέρης.

Υπό το βλέμμα του νέου μεγαλομετόχου του, Τομ Παπαδόπουλου, ο Ηρακλής συνετρίβη από τον Ατρόμητο με σκορ 6-1 στο Καυτανζόγλειο. Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, ήταν πολύ σοβαροί και πέτυχαν τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της ομάδας.

Με τον Κώστα Κωστσόπουλο να πετυχαίνει χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη αφού με δική του κεφαλιά στο 10ο λεπτό από κόρνερ του Γιαννούλη και με πλασέ στο 47ο από ασίστ του Κουλούρη έβαλε τα θεμέλια της νίκης. Ο Ηρακλής στο μεσοδιάστημα είχε περισσότερες τελικές χωρίς καμία να αποτελεί σπουδαία ευκαιρία.

Έτσι, μετά το 0-2 ο Ηρακλής κατέρρευσε και αποδέχθηκε τη μοίρα του. Ο Κουλούρης στο 59′ έκανε το 3-0 από ασίστ του Ενσικουλού που έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, ενώ στο 65′ ήταν η σειρά του Ενσικουλού να σκοράρει ύστερα από ασίστ του Ούμπιντες και πλασέ από τα δεξιά. Το 5-0 έκανε ο Μανούσος με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Χασομέρης μείωσε σε 5-1 στο 85ο λεπτό, για να κλείσει το σκορ ο παίκτης που το άνοιξε (Κωτσόπουλος) με νέα κεφαλιά από φάουλ του Ούμπιντες. Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε τους τρεις βαθμούς, όσους έχει και ο Ηρακλής αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα που αύριο παίζει με τη Θύελλα Καμαρίου.

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης):
Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51′ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (59′ Χασομέρης) 

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72′ Στρούγγης), Βασιλακάκης (28′ Βασιλακάκης), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65′ Μανούσος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.