Ιτούδης: «Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και με αυτό τον τρόπο» (video)

Περήφανος για το γεγονός ότι η ομάδα του κέρδισε τον Ολυμπιακό παρότι δεν βρέθηκε σε καλό επιθετικό βράδυ δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Δημήτρης Ιτούδης.

Περήφανος για το γεγονός ότι η ομάδα του κέρδισε τον Ολυμπιακό παρότι δεν βρέθηκε σε καλό επιθετικό βράδυ δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Δημήτρης Ιτούδης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κανένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολο. Μπορεί κάποια ομάδα με την απόδοσή της να το κάνει εύκολο, αλλά το αποψινό ήταν δύσκολο. Δυστυχώς κι εμείς και ο Ολυμπιακός είχαμε προβλήματα. Ο Νάντο είχε ημικρανίες, ο Κουρμπάνοφ ταλαιπωρείται από πνευμονία.

Η τρίτη περίοδος μας έδωσε μεγάλο αβαντάζ και το χειριστήκαμε καλύτερα τους 7-8 πόντους. Ο Ολυμπιακός βέβαια γύρισε με μεγάλα σουτ από τον Σπανούλη, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα, το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό στο τέλος».

Για το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ νίκησε σε ματς που πήγε στους 70 πόντους: «Με κάνει περήφανο. Δεν έχουμε ταυτότητα μόνο επιθετικής ομάδας. Χρειάζεται επίθεση και άμυνα για να διεκδικήσεις και να κερδίζεις τίτλους. Μόνο με το ένα δεν κερδίζεις.

Προφανώς θέλουμε να σκοράρουμε. Μας έλειπαν τα εύκολα καλάθια. Οι ομάδες δεν πήγαν πολύ στις βολές. Ήταν ένα παιχνίδι physical. Δείξαμε πάντως ότι μπορούμε να κερδίζουμε και στους 60».

Για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που ακολουθεί: «Ένα ακόμα σημαντικό ματς, με μεγάλη ιδιαιτερότητα. Όλα είναι ανοικτά. Είναι μαραθώνιος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.