Το πλάνο του Μαρτίνς για τον Παναθηναϊκό

Ενδεκάδα με Κώστα Φορτούνη και Μπίμπαρς Νάτχο έχει κατά νου ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στις 19.30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.

Ενδεκάδα με Κώστα Φορτούνη και Μπίμπαρς Νάτχο έχει κατά νου ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στις 19.30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συνυπάρξει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρη, αλλά και στο ματς με την Ντουντελάνζ, έχοντας εξαιρετική συνεργασία. Εφόσον έχει και τους δύο στο αρχικό σχήμα, τότε ο Φορτούνης θα περάσει στο αριστερό άκρο και ο Νάτχο θα κινείται πίσω από τον φορ, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Αχμέντ Χασάν. 

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις, πάντως, δοκίμασε και τον Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, επειδή έπαιξε στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο ματς με την Ντουντελάνζ αγωνίστηκε για 90 λεπτά, πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο.

Τερματοφύλακας θα είναι Σα, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντλαουί, Κούτρης, στόπερ οι Βούκοβιτς, Σισέ, αμυντικοί μέσοι οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Φορτούνης, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης και φορ ο Χασάν.

Στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές, οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Χασάν και Μάνος.

Αποκλείστηκαν οι Μεριά, Τσιμίκας, Φετφατζίδης, Πάρντο, Ανδρούτσος, Νικολάου, Μασούρας, Βρουσάι και ο τραυματίας Γκερέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.