Ολυμπιακός: Πόσο αγωνίστηκαν οι διεθνείς

Ποιοι κουράστηκαν, ποιοι διακρίθηκαν, ποιοι δεν "ίδρωσαν".

Ο Ολυμπιακός είδε 13 ποδοσφαιριστές του ν’ αναχωρούν από τους αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν κυρίως προβληματισμένος για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο κορωνοϊός, καθώς την προηγούμενη φορά είχε χάσει πριν από κρίσιμα ματς τους Ελ Αραμπί και Χασάν.

Αυτή τη φορά τα πράγματα κύλησαν πιο ομάδα, ενώ από τους 13 παίκτες, οι οκτώ κέρδισαν λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα ο Ουσεϊνού Μπα αγωνίστηκε για 68 λεπτά στο παιχνίδι της Σενεγάλης με το Κονγκό (0-0) για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ τα πήγε περίφημα στο ματς πρόκρισης της Τυνησίας με αντίπαλο τη Λιβύη (2-5), στο οποίο μάλιστα σκόραρε. 

Ο Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ ήταν ο παίκτης με το πιο βαρύ πρόγραμμα από τους διεθνείς του Ολυμπιακού συμμετέχοντας και στα τρία παιχνίδια της Μολδαβίας για 90 λεπτά. Βέβαια τα αποτελέσματα ήταν κάκιστα, καθώς οι Μολδαβοί ήρθαν ισόπαλοι με τα Νησιά Φερόε (0-0), ηττήθηκαν 8-0 από τη Δανία και 1-4 από το Ισραήλ

Ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε μόνο στο ένα από τα δύο ματς της Γουινέας. Ήταν το νικηφόρο 1-0 επί του Μάλι, στο οποίο συμμετείχε για 71 λεπτά. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνολικά έπαιξε μόλις για έντεκα λεπτά στα παιχνίδια του Μαρόκου (10′ με Μαυριτανία και 1′ με Μπουρουντί), αλλά έχει να θυμάται μια εξαίσια ντρίμπλα στο παχνίδι με το Μπουρουντί.

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες διεθνείς, ο Μπουχαλάκης αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την Ισπανία (1-1) και για 71 με τη Γεωργία (1-1), ενώ έμεινε εκτός αποστολής με τις Ονδούρα (2-1). Ο Φορτούνης είχε χρόνο συμμετοχής και στα τρία ματς (25′ με Ισπανία, 45′ με Ονδούρα και 90 με Γεωργία), ενώ ο Μασούρας αντίστοιχα 19′ με Ισπανία, 45′ με Ονδούρα και 65′ με Γεωργία. 

Από τους διεθνείς του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκαν οι Σα (Πορτογαλία), Κρίστινσον (Ισλανδία) και οι Τζολάκης και Σουρλής στο ματς της Κ21 της Ελλάδας με την Κύπρο (0-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.