Ρόμα: Τρέχει για τον Άγιαξ ο Μιχιταριάν

Ο Χενρίχ Μιχιταριάν υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/3) σε ιατρικές εξετάσεις για αξιολογήσει τον τραυματισμό στη γάμπα.

Ο Χενρίχ Μιχιταριάν υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/3) σε ιατρικές εξετάσεις για αξιολογήσει τον τραυματισμό στη γάμπα. Ο Αρμένιος έφτασε στη κλινική για να πραγματοποιήσει τους ιατρικούς ελέγχους και να αξιολογήσει την πρόοδο του τραυματισμού που υπέστη στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σαχτάρ στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης (3-0) για το Europa League. Ο Πάουλο Φονσέκα έχει στερηθεί των υπηρεσιών του 32χρονου στους αγώνες με τη Πάρμα (2-0) Νάπολι (0-2) και τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ (1-2).

Ο Πορτογάλος που επιθυμεί την παραμονή του στον σύλλογο και τη νέα περίοδο, ευελπιστεί πως θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Europa League (Άμστερνταμ, 8/4).

Πρώτος σκόρερ ο Μιχιταριάν στη Serie A έχει σημειώσει 9 γκολ και 12 σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ρόμα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, δοκιμάζεται στο Μαπέι απέναντι στη Σασουόλο (Novasports 16.00, 3/4)

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.