Ήρθε το τέλος της αναμονής ή μήπως όχι;

Το να φτάσεις στην επιτυχία προϋποθέτει κόπο, μεθοδική δουλειά και σωστές κινήσεις, πάλι όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα διότι ο ανταγωνισμός παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οι Σίξερς είναι μια ομάδα που δείχνει φέτος να έχει βρει τον δρόμος της, μένει να φανεί στην πορεία αν είναι ο σωστός δρόμος που θα τους οδηγήσει και πάλι σε στιγμές επιτυχίας και δόξας.

Στην αρχή της σεζόν υπήρξαν αλλαγές με τον Μπρετ Μπράουν να αποχωρεί και την θέση του να παίρνει ο Ντοκ Ρίβερς και ίσως αυτή η ανακατάταξη  να ήταν επιτακτική διότι η πίστη στο πλάνο και στο σχέδιο υπήρξε, αλλά ο χρόνος μάλλον είχε στερέψει.

Στην Φιλαδέλφια έγιναν σημαντικές “ενέσεις” πρωταθλητισμού αφού ο Ρίβερς έχει κατακτήσει τον τίτλο με τους Σέλτικς, ο Ντάνι Γκριν έχει 3 πρωταθλήματα με Σπερς, Ράπτορς, Λέικερς και μάλιστα το τελευταίο ήταν παρέα με τον Ντουάιτ Χάουαρντ με τον οποίο συνεχίζουν μαζί την πορεία τους.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι κάτι που έλειπε από τους Σίξερς και μπορεί να ήρθε την κατάλληλη στιγμή, την ώρα δηλαδή που ο ηγέτης τους δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και αποτελεί μια από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες για το βραβείο του MVP και σαφώς η αναφορά είναι για τον Τζοέλ Εμπίντ.

Ο Καμερουνέζος έχει 30 πόντους μέσο όρο και 11 ριμπάουντ αριθμοί που σε συνδυασμό με την πρώτη θέση που φιγουράρει στην Ανατολή η Φιλαδέλφια αναβοσβήνουν έντονα σαν μια ταμπέλα που γράφει “ΜVP”.

Πολλά και πάλι θα κριθούν από την εικόνα που θα έχει ο Μπεν Σίμονς, τα νούμερα του φέτος δείχνουν σταθερά καλά αλλά τα play off πάντα αποτελούν μια διαφορετική υπόθεση. 

Επίσης όσο ο παίκτης από το LSU δεν προσθέτει στο παιχνίδι του το περιφερειακό σουτ ή τουλάχιστον δεν δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση τόσο θα δυσκολεύει το δικό του έργο αλλά και ολόκληρης της ομάδας του.

Σαφώς και δεν θα πρέπει να αφήσουμε εκτός τον Τομπάιας Χάρις που και αυτός αποτελεί μια ποιοτική και αξιόπιστη λύση. Οι αλλαγές και οι προσθήκες έγιναν λοιπόν και σε τομείς νευραλγικούς, τα αστέρα δείχνουν έτοιμα για το μεγάλο βήμα, ήρθε η ώρα για τους Σίξερς;

Αυτό θα το μάθουμε όταν όλοι μαζί κοιταχτούν κατάματα με τον…Ντουράντ, τον Γιάννη, τον Καουάι και σαφώς τον “βασιλιά”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.