Παναθηναϊκός ΑΟ: Πρωτοπόρος και στα e-sports

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ο πρώτος Σύλλογος στην Ελλάδα που ίδρυσε τμήμα e-sports to 2016 και φέτος επανέρχεται δυναμικά με συμμετοχή στο Legendary League του Pro Evolution Soccer.

Ο ΠΑΟ είναι ο πρώτος σύλλογος που ίδρυσε τμήμα e-sports το 2016 και το 2018 σάρωσε τους τίτλους. Μετά από ένα διάλειμμα, επιστρέφει φέτος δυναμικά με συμμετοχή στη δεύτερη σεζόν του Legendary League, για το Pro Evolution Soccer.

Ο υπέυθυνος του τμήματος, Παρασκευάς Σπηλιόπουλος δήλωσε με αφορμή αυτή τη συμμετοχή: 

“Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην σκηνή των eSports του Pro Evolution Soccer, και το πρωτάθλημα της HFP, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική και ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για το τμήμα eSports του Συλλόγου.

Η προσθήκη του Παναθηναϊκου στην ήδη μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα του παιχνιδιού, ευελπιστώ να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την κοινότητα αυτή και γενικότερα τον χώρο των eSports στην χώρα . Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές μας!”

Από την πλευρά του, ο αρχηγός και προπονητής της ομάδας, Άρης Χρήστου είπε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πλέον αθλητές του Παναθηναϊκού! Είναι μία σπουδαία ανταμοιβή για εμένα και την ομάδα που έχουμε φτιάξει εδώ και 1 χρόνο. Στόχος μας, όπως πάντα είναι μόνο η πρωτιά καθώς θέλουμε να φανούμε αντάξιοι του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου! 

Θα δώσουμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, όπου με καθημερινή προπόνηση και σωστό σχεδιασμό θα είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις, ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.