Παναθηναϊκός: Βρήκε γαλλικά “κλειδιά”!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το εξαιρετικό πρώτο δείγμα γραφής των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού και την άμεση επίδραση τους στο παιχνίδι των Πράσινων.

Μάλλον λίγοι θα περίμεναν, πιθανόν ούτε ο ίδιος ο Μπόλονι, πως τα τρία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού θα είχαν τόση γρήγορη επίδραση στο παιχνίδι του Τριφυλλιού! Κι όμως ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Ατρόμητου εξαιτίας των νεοαποκτηθέντων και του… άνεμου αλλαγής που έφεραν στο ματς. 

Ο Νιάς με μόλις μια προπόνηση, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο κέντρο της άμυνας και άφησε θετικότατες εντυπώσεις σε μια θέση η οποία δεν είναι η φυσική του, ενώ τόσο ο Ενγκμπακοτό, όσο και ο Σανκαρέ πέρα από τη φάση του νικητήριου γκολ, έδωσαν πράγματα στην ομάδα τους. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ έβγαλε ποιότητα και πρόσθεσε ενέργεια, ενώ ο Σενεγαλέζος μέσος ήταν σωστός στο τακτικό κομμάτι και αποφασιστικός στο παιχνίδι του. 

Σίγουρα και οι τρεις δεν είναι… μάγοι, όπως σωστά ανέφερε ο Λάσλο Μπόλονι στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και δεν μπορούν να κάνουν “θαύματα”, ωστόσο κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το… bonjour στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουν το Τριφύλλι να κατακτήσει ένα σημαντικό “τρίποντο”. 

Ναι, οι νέοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τα εύσημα και τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο Φραν Βέλεθ ήταν στα μάτια μου ο πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι. Ο Ισπανός ήταν ανίκητος στο κέντρο της άμυνας, ήταν ο ηγέτης της οπισθοφυλακής και πρόσθεσε στην εντυπωσιακή του εμφάνιση και ένα γκολ που είναι αυτό που λέμε: “δουλεμένο στην προπόνηση”. Κυριολεκτικά! 

Ο Διούδης ενδεχομένως να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων, αλλά γενικότερα ήταν σταθερός, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν έχει βρει ακόμα το ρυθμό του, ο Μολό ήταν μαχητικός, ο Αλεξανδρόπουλος δυσκολεύτηκε με τους μέσους του Ατρόμητου, ο Βιγιαφάνιες έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ έλειπε η “φρεσκάδα” από τον Μαουρίσιο. Ο Χατζηγιοβάνης προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι, ο Καμπετσής δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, ο Καρλίτος πέρα από το γκολ, δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση της ομάδας του, ενώ οι Ιωαννίδης και Μακέντα έβγαλαν πείσμα και βοήθησαν στο διάστημα που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.