Φιορεντίνα-Κάλιαρι 2-1: Αγχωτική νίκη στην Τοσκάνη (hls)

Η ομάδα του Πραντέλι, έχοντας καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στη Serie A με νίκη επί της ουραγού Κροτόνε.

Η Φιορεντίνα αναζητούσε αντίδραση μετά τη συντριβή με 6-0 στο “Ντιέγο Μαραντόνα” από τη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική και απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει 2 γκολ με 3 προσπάθειες προς την εστία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 20′ ο Τζάκομο Μποναβεντούρα με εξαίσιο βολέ άνοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ του με τη φανέλα των “βιόλα”, ενώ στο 32′ ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ολοκλήρωσε ένα περίφημο τρίγωνο με Καστροβίλι και Ριμπερί, για να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων, με το 7ο γκολ του στη Serie Α.

Μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν τρίτο γκολ και να στείλουν στο αρχείο το παιχνίδι, όμως το γκολ του Σίμι στο 66′ -έχει 7 γκολ ο Νιγηριανός- έδωσε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με το σύλλογο της Καλαβρίας πάντως να μην αποφεύγει τη 13η ήττα στη σεζόν.

Η Φιορεντίνα έχει συγκομιδή 21 βαθμών, όσους είχε και την προηγούμενη σεζόν σε αυτό το στάδιο. 

Φιορεντίνα (3-5-2): Ντρανγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πεσέλα (αρχ.), Ίγκορ (69′ Μαρτίνες), Κάσερες, Μποναβεντούρα, Άμραμπατ, Καστροβίλι (86′ Πουλγάρ), Μπιράγκι, Ριμπερί (86′ Μπόρχα Βαλέρο), Βλάχοβιτς (69′ Βλάχοβιτς)

Προπονητής: Τσέζαρε Πραντέλι

Κροτόνε (3-5-2): Κορντάζ (αρχ.), Τζιτζί, Μαρόνε, Λουπέρτο (86′ Γκόλεμιτς), Περέιρα. Τζανελάτο (77′ Σιλιγκάρντι), Εντουάρντο Ενρίκε, Βούλιτς (60′ Μπενάλι), Ρέτσα, Μεσίας (87′ Ρόχας), Σίμι

Προπονητής: Τζοβάνι Στρόπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.