Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον δεν θέλει να γίνει… Αλέν

Η ώρα που ο Ισλανδός θα πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τον Ολυμπιακό έφτασε!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει πως στο ματς με τον Παναιτωλικό (19.30, MC Novasports.gr) για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, θα παρουσιάσει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει αρχικά να αποφορτίσει μια σειρά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε συνεχόμενα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ενώ παράλληλα θέλει να προσφέρει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το έχουν ανάγκη.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του και την πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωση από 18 Ιουλίου 2020. Τότε σαν τερματοφύλακας της ΑΕΛείχε αγωνιστεί απέναντι στην Ξάνθη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του (0-0). Ο 31ετών Ισλανδός έχει να δεχτεί τέρμα από 22 Ιουνίου 2020 και τη νίκη της ΑΕΛ επί του Βόλου με 3-1. 

Ο Ισλανδός διεθνής έχει να ανταγωνιστεί τη βαρύτητα της παρουσίας στο ρόστερ του Ζοσέ Σα, αλλά και της αδυναμίας που τρέφει o Πέδρο Μαρτίνς στο ταλέντο του Κωνσταντή Τζολάκη. Είναι χαρακτηριστικό πως τα… σπόρια στα ρεπό του Σα στο πρωτάθλημα, ο Μαρτίνς τα εμπιστεύεται στον νεαρό πορτιέρε και όχι στον Κρίστινσον.

Πάντως ο Ισλανδός προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος στη σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά με τους συμπαίκτες του και τον Παναγιώτη Αγριογιάννη και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία, για να μπει “σφήνα” στις επιλογές του Πορτογάλου και στη Super League. Η ιδιοσυγκρασία του είναι διαφορετική από του Μπόμπι Αλέν, ο οποίος ήταν… συμφιλιωμένος με την απραξία και όταν χρειάστηκε να βοηθησει επί της ουσίας έδειξε ανέτοιμος (βλ. εκτός έδρας με Γουλβς). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.