Σούπερ Καπ Ισπανίας: Στον τελικό η Αθλέτικ Μπιλμπάο (hls)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε με σκορ 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης κι έκλεισε ραντεβού με την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να “αρπάξει από το λαιμό” την Αθλέτικ Μπιλμπάο ωστόσο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν εμφάνισε ελλειματική ευρυματικότητα στην τελική πάσα και ροπή στο λάθος στην άμυνα. 

Ο Λούκας Βάθκεθ με απρόσεκτη μεταβίβαση στο 18ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Μαρθελίνο να βάλουν τη μπάλα στην περιοχή του Κουρτουά και ο Ραούλ Γκαρθία την έβαλε στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. 

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε το 2-0 με πέναλτι, το οποίο έκανε ο Βάθκεθ στον Μαρτίνεθ, στριμώχνοντας για τα καλά στα σχοινιά τη “βασσίλισα”. 

Από την έναρξη του δεύτερου μέρους η Ρεάλ κυριάρχησε. Γλύτωσε τρίτο γκολ σε κεφαλιά του Μουνιάιν, αλλά στάθηκε άτυχη δύο φορές όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες του Ασένσιο. 

Ο Καρίμ Μπενζεμά μείωσε στο 75ο λεπτό, όμως η ομάδα του Ζιντάν δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και η ομάδα του Μπιλμπάο θα συναντήσει τη Μπαρτσελόνα στον τελικό της Κυριακής, την οποία κι είχε νικήσει το 2015 για να πανηγυρίσει τότε την κατάκτηση της διοργάνωσης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.