Σιμόες: “Χρωστάμε απάντηση στους εαυτούς μας και τον κόσμο”

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλουν να δώσουν απάντηση για την κριτική που δέχθηκαν.

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλουν να δώσουν απάντηση για την κριτική που δέχθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

Για το αν χρωστάνε κάτι στον εαυτό τους και τον κόσμο μετά τη Ζόρια:
“Νιώθουμε ότι αφήσαμε μια κακή εικόνα με τη Ζόρια. Υπάρχουν παιχνίδια που μετά από μια αποβολή δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα. Νιώθουμε ότι χρωστάμε μια απάντηση στους εαυτούς μας και στον κόσμο και θέλουμε να τη δώσουμε αύριο με μια καλή εμφάνιση. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα για να κερδίσουμε τον αγώνα”.

Για το πνευματικό στοιχείο που θα επέλεγε από την πρωταθληματική σεζόν για να τη φετινή ΑΕΚ που θα πρέπει να ακολουθήσει: 
“Είμαι πολλά χρόνια και γνωρίζω τις απαιτήσεις του κλαμπ. Παρότι είχαμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όταν το κατακτήσαμε τελευταία φορά υπήρχε ένας προκριματικός αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου είχαμε επίσης ένα αρνητικό αποτέλεσμα και δεχθήκαμε πολλή κριτική. Αυτό είναι το στοιχείο ότι πρέπει να δώσεις αμέσως μια καλή απάντηση και αυτό θέλουμε να κάνουμε και με τη Μπράγκα που είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Τη σεβόμαστε και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε το ματς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.