Ολυμπιακός: «Τρίποντο» made by Φορτούνης (3D)

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι «αιωνίων» ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες.

Μπορεί ο Κώστας Φορτούνης να έχει δεχτεί δριμεία κριτική για το ξεκίνημα του στη σεζόν, όμως αυτός, η «ενέργειά» του και η ποιότητα του, οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των Ερυθρόλευκων πήρε το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Διούδη στην προβολή του Μασούρα και με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι καθόρισε την έκβαση του ντέρμπι «αιωνίων».

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η «φωτοβολίδα» του έπιασε 95 χιλιόμετρα, ενώ «μαγική» ήταν και η διαγώνια μπαλιά 42 μέτρων του Εμβιλά, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ολυμπιακός: «Τρίποντο» made by Φορτούνης (3D)

Αυτή ήταν η ενέργεια που έκρινε την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Κώστα Φορτούνη να δείχνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για άλλη μία σεζόν και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον τίτλο. 

Άλλωστε όπως είπε και ο ίδιος, «στεναχωριέμαι και πεισμώνω όταν δεν παίζω. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να αγωνίζομαι βασικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.