Φιτέσε – PSV 2-1: ”Ρετιρέ” με 3η σερί νίκη (vid)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, PSV, ταξίδεψε στο Άρνεμ με απουσίες και έχασε από τη Φιτέσε μετά από 23 χρόνια.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, PSV, ταξίδεψε στο Άρνεμ με απουσίες και έχασε από τη Φιτέσε μετά από 23 χρόνια. Η ομάδα του Σμιτ πήγε στην έδρα της Φιτέσε χωρίς έξι παίκτες που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό και τον Μάριο Γκέτσε που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Βίτεκ εκτέλεσε κόρνερ και ο στόπερ Ράμσουσεν άνοιξε το σκορ για τον πρώην βοηθό του Σμιτ στη Ζάλτσμπουργκ, Τόμας Λετς. Η PSV επηρεασμένη από τις απουσίες ξόδεψε ένα ημίχρονο με τη Φιτέσε να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν δις την ισοφάριση, με τους Μαξ και Τσαχάβι να απειλούν τον Πάσφιερ και τελικά να ισοφαρίζουν με την κεφαλιά του στόπερ Μποσκαλί μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μαξ (50ο λεπτό, 1-1). Η απάντηση της Φιτέσε ήταν άμεση με τον Οπεντά να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1, 56ο λεπτό). 

Στο φινάλε του ματς, ο Ντάσα μάρκαρε άτσαλα τον Χέντριξ στην περιοχή, όμως μετά από μελέτη της φάσης από τον διαιτητή και το VAR το παιχνίδι συνεχίστηκε και η Φίτεσε πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Φιτέσε (Λετς): Πάσφιερ, Ντάσα, Ντούκι, Ράμσουσεν, Οπεντά (74΄Μπούιτινκ), Τρόνσταντ, Μπαζούρ, Μπρόγια (82′ Νταρφάλου), Τουρέ, Βίτεκ (82′ Κορνελίσε), Χάουσμαν (60′ Χάγεκ)

PSV (Σμιτ): Βογκό, Μποσκαλί, Τέζε, Μαξ, Τόμας (61′ Μάλεν), Χέντριξ, Σανγκαρέ, Μάουρο Τζούνιορ, Ιχατάρεν, Μαντουέκε (89′ Φάιν), Τσαχάβι 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.