Το συναρπαστικό Virtual Sports Ποδόσφαιρο του ΟΠΑΠ

Με νέα γραφικά, 300 νέες φάσεις και πάνω από 340 γεγονότα ανά ημέρα.

Μια νέα εμπειρία είναι το Virtual Sports ποδόσφαιρο που ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο συναρπαστικό. 

Στην τελευταία επίσκεψη στο πρακτορείο διαπιστώσαμε πολλές αλλαγές που άρεσαν. 

Τα καινούργια γραφικά για παράδειγμα, άλλαξαν όλο το σκηνικό και δίνουν την εντύπωση στον παίκτη ότι βρίσκεται σε κανονικό γήπεδο με κόσμο. Το παιχνίδι ήταν καλό, αλλά έγινε ασύγκριτα καλύτερο, χάρη στις τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουν προστεθεί 300 νέες φάσεις, ενώ με την αναβάθμιση που έγινε ο παίκτης έχει την δυνατότητα να διαλέξει περισσότερα από 340 στοιχηματικά γεγονότα σε μια ημέρα.

Ταυτόχρονα υπάρχουν 22 διαθέσιμες αγορές για κάθε παιχνίδι, το οποίο έχει διάρκεια ελάχιστα λεπτά και μέσα σε αυτό το διάστημα ο παίκτης μπορεί να παρακολουθήσει τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Ο Θάνος Ρήγας (διευθυντής αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ) μιλώντας για τις αλλαγές που έγιναν τόνισε : 

“Προτεραιότητα του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου κορυφαίων προιόντων. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε περαιτέρω την παικτική εμπειρία των πελατών μας προσφέροντας τους νέο ψηφιακό περιεχόμενο και περισσότερες επιλογές όταν επισκέπτονται τα καταστήματα ΟΠΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε στην ανανέωση του Virual sports ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Το ανανεωμένο παιχνίδι διατίθεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από τέλη Μαίου και έχει τύχει θερμής υποδοχής από τους πελάτες και τους πράκτορες μας, καθώς είναι πλέον πιο ρεαλιστικό από ποτέ”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Χρυσούλας Αθανασοπούλου (Head of Virtual Sports) : 

“Εδώ και 3 χρόνια, το Virtual Sports ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ προσφέρει στους πελάτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μια αληθινή εμπειρία στοιχήματος σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, που διαρκούν μόλις λίγα λεπτά. 

Το ανανεωμένο παιχνίδι διαθέτει ακόμα πιο εντυπωσιακά γραφικά, 300 νέες φάσεις και ανανεωμένες οθόνες αποδόσεων και αποτελεσμάτων. Έτσι οι Virual αγώνες έρχονται ακόμη πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Επίσης το παιχνίδι προσφέρει πλέον περισσότερα από 340 ποδοσφαιρικά γεγονότα κάθε μέρα και 22 αγορές ανά αγώνα, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού μέσω δελτίου, ή μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης Opapbet”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.