Γιουβέντους: Οριστικά εκτός ο Ιγουαΐν με Μίλαν

Ο Αργεντινός είναι τραυματίας και θα απουσιάσει από τον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στη Μίλαν (12/6). Η Γιουβέντους ενημέρωσε χθες (4/6), πως υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην προπόνηση και αποχώρησε. Αβέβαιο το μέλλον του στο Τορίνο...

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι τραυματίας και θα απουσιάσει από τη ρεβάνς στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στη Μίλαν (12/6). Η Γιουβέντους ενημέρωσε χθες (4/6), πως ο Ιγουαΐν υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην προπόνηση και αποχώρησε.

Η Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως ο Γκονσάλο Ιγουαΐν θα πρέπει να κάνει υπομονή για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς η αγωνιστική απραξία, αλλά και η καθυστέρηση να γυρίσει πίσω στο Τορίνο μετά την καραντίνα, τον πήγαν αρκετά πίσω σε ότι αφορά στην φυσική κατάσταση και είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Το πρόβλημα του Αργεντινού δεν είναι ανησυχητικό και δεν θα απουσιάσει αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις τις ”Μεγάλης Κυρίας”. Σίγουρα θα λείψει από τον ημιτελικό κυπέλλου με την Μίλαν, στη ρεβάνς του 1-1 στο Σαν Σίρο (12/6).

Το μέλλον του Ιγουαϊν ούτως ή άλλως θεωρείται αβέβαιο με τον ιταλικό σύλλογο να επιθυμεί να τον παραχωρήσει ένα χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του ώστε να κερδίσει χρήματα από μια μεταγραφή, ενώ αό την άλλη ο προπονητής του Μαουρίτσο Σάρι τον στηρίζει και τον υπολογίζει κανονικά στην ομάδα, όπως έκανε και στο παρελθόν σε Νάπολι και Τσέλσι όπου συνεργάστηκαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.