Ιγουαϊν: Τον παραχωρεί η Γιουβέντους, τον στηρίζει ο Σάρι

O ιταλικός σύλλογος έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Αργεντινό, όμως ο προπονητής της ''Μεγάλης Κυρίας'' τον προετοιμάζει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά όχι του κυπέλλου καθώς τραυματίστηκε.

O ιταλικός σύλλογος έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Αργεντινό, όμως ο προπονητής της ”Μεγάλης Κυρίας” τον προετοιμάζει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος (19/6), αλλά όχι του κυπέλλου καθώς τραυματίστηκε.Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 όμως η ”Γιούβε” επιθυμεί να τον πουλήσει ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Η Gazzetta dello Sport ισχυρίζεται πως ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει βοηθήσει τον ”Πιπίτα” να βρει ξανά την φόρμα του, προστατεύοντάς τον από τις συνεχείς φήμες για μετακόμιση και τον βοήθησε σε μια δύσκολη περίοδο με την άρρωστη μητέρα του. Ο Αργεντινός φορ είχε πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του υπό τις οδηγίες του Σάρι στη Νάπολι (2013-16′) όπου σε 146 ματς πέτυχε 91 γκολ. Αντάμωσαν ξανά στο Λονδίνο και τη Τσέλσι (2018-19′), με 5 γκολ σε 19 ματς και πέρσι συναντήθηκαν και πάλι στο Τορίνο, με τον Ιταλό τεχνικό να τον φέρνει πίσω με την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Μίλαν

Η Γιουβέντους θέλει τα χρήματα από μια πιθανή πώληση προκειμένου να απελευθερωθεί από το παχυλό του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 7.5 εκατομμυρίων ευρώ. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από το MLS LA Galaxy και DC United, ενώ τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγο και για κρούση της Γουλβς ή ακόμα και για επιστροφή στην πατρίδα του και την πρώην ομάδα του Ρίβερ Πλέιτ.

Η συμμετοχή του στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Μίλαν στο Τορίνο (πρώτο ματς 1-1 στο Σαν Σίρο) πάντως, είναι εξαιρετικά αμφίβολη (12/6), καθώς ο Αργεντινός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην προπόνηση της Πέμπτης (4/6) και αποχώρησε. Στις 13 του μηνός η ρεβάνς ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ (0-1 στο Μεάτσα ο πρώτος αγώνας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.