Ποντένσε… ο λύκος δαγκώνει;

Το μεγάλο deal έγινε.

Ο Ποντένσε άφησε το λιμάνι του Πειραιά, έφερε στα ταμεία του Ολυμπιακού κάτι περισσότερο από 20.000.000 ευρώ και μπορεί η Γουλβς να μη διεκδικεί πρωτάθλημα, αλλά η συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ σε μία ομάδα που χτυπάει εξάδα και συμμετέχει με αξιώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αν μη τι άλλο μεγάλο βήμα για τον ποδοσφαιριστή. Και φυσικά επιτυχία για τον Ολυμπιακό που απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι όχι απλά δεν ξεπουλάει, αλλά πουλάει και μάλιστα πολύ ακριβά. 

Ο 24χρονός Πορτογάλος ακραίος επιθετικός μέσος έγραψε 42 συμμετοχές στον Ολυμπιακός σκοράροντας οκτώ φορές. Εντυπωσίασε με την τεχνική και την ταχύτητά του, ο συμπατριώτης του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος τον είδε και τον έκανε… λύκο.

Η νέα πρόκληση θα έχει γκολ;

Ο Ντανιέλ Καστέλο Ποντένσε, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του ανήκει πλέον στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Φορά τη φανέλα με τον λύκο στο στήθος και είναι έτοιμος να απογειώσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Για την ικανότητα του στη δημιουργία δεν αμφιβάλει κανείς. Αν βελτιώσει και τα τελειώματά του όταν βρίσκεται σε θέση βολής, τότε τα καλύτερα είναι μπροστά του. 

Αυτό είναι λοιπόν το μόνο κύριο ερώτημα που μπορούμε να κάνουμε, τόσο εμείς, όσο και οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Η ευρηματικότητα των online book είναι γνωστή και το απέδειξαν ήδη. Λίγες ώρες μόνο μετά τις υπογραφές μία έξυπνη αγορά είναι online και αφορά φυσικά τον Ποντένσε.

Γκολ Ντανιέλ Ποντένσε στην Πρέμιερ Λιγκ (Σεζόν 2019-20)

Ναι σωστά διαβάζετε. Στα τελειώματα, στο γκολ, εκεί είναι το θέμα. Από εκεί θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό κι αν θα στεριώσει στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ. Πόσα γκολ θα πετύχει λοιπόν στα 14 ματς που απομένουν ο Πορτογάλος άσος; Ιδού το ερώτημα. Στον Ολυμπιακό σκόραρε με συχνότητα 1 γκολ ανά 5.25 παιχνίδια. Δηλαδή 4 στα 21 για να το κάνουμε με ακέραιο νούμερο. Εδώ μας μένουν τα 2/3, δηλαδή 14/21. 

Αναλογικά προκύπτουν λίγο πιο πάνω από πέντε γκολ στα 14 ματς, αλλά… άλλο Πρέμιερ κι άλλο Σούπερ Λιγκ. Γι’ αυτό και οι αγορές των μπουκ έχουν βγει στα όρια του 0.5 και 1.5 γκολ. Η συνέχεια στις οθόνες μας, ευχόμενοι ότι καλύτερο στον συμπαθέστατο Πορτογάλο.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.