ΑΕΛ: “Διαζύγιο” με Φατιόν και η αντίδραση του Κούγια

Ο 29χρονος αποχωρεί από τη θεσσαλική ομάδα μετά από 3,5 χρόνια-Κούγιας: "Παίρνω μία από τις μεγαλύτερες στεναχώριες", είπε για τη λύση της συνεργασίας

Λύθηκε και επισήμως η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Αντονι Φατιόν. Ο 29χρονος μέσος αποχωρεί από τη θεσσαλική ομάδα μετά από 3,5 χρόνια συνεργασίας.

Σε αυτό το διάστημα είχε 86 παιχνίδια Πρωταθλήματος και σημείωσε 8 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του επαγγελματικού συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Φατιόν Άντονι, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας στα 3,5 χρόνια της παρουσίας του σε αυτή και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, καθώς και υγεία κι ευτυχία στον ίδιο και στα μέλη της οικογενείας του”.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε δική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ και ανέφερε τα εξής:

“1. Σήμερα έχω μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου, καθώς είναι τα γενέθλια της μοναχοκόρης μου Μάιρας, που κλείνει τα 15 της χρόνια και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
 

2. Δυστυχώς σήμερα είναι μία ημέρα που παίρνω μία από τις μεγαλύτερες στεναχώριες στην πολύχρονη διαδρομή μου ως ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας, αφού ένα δικό μου παιδί, ο Γιάννης Φατιόν, που εγώ τον ανακάλυψα όταν είχα την Παναχαϊκή και τον αγόρασα από τον τότε διαλυμένο Εθνικό Αστέρα, ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΛ, αφού αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή μας κ. Γρηγορίου και τους συμπαίκτες του για την απαράδεκτη από κάθε άποψη συμπεριφορά του κατά την αντικατάσταση του, για να μην πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Τσαγκαράκη, στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.

Η απόφασή μου να στηρίξω τον κ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του είναι αδιαπραγμάτευτη κι εύχομαι στον Γιάννη ό,τι καλύτερο στο μέλλον, όπου κι αν αγωνιστεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.