Τσιντώτας: “Να ξεπεράσουμε το σοκ” (video)

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports και τους Ισίδωρο Πρίντεζη και Γιώργο Βασιλείου, ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των "κιτρινόμαυρων".

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports και τους Ισίδωρο Πρίντεζη και Γιώργο Βασιλείου, ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των “κιτρινόμαυρων”. 

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης σχολίασε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την επόμενη ημέρα στην ομάδα του, αναφέρθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα και έθεσε ως τελευταίο στόχο του “Δικέφαλου” την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στα κανάλια Novasports: 

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: 

“Αυτό είναι δύσκολο κομμάτι, πρέπει να φανούμε δυνατοί σε αυτή τη στιγμή, ενωμένοι και από τη δουλειά να το ξεπεράσουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι το ματς με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια το παιχνίδι του Κυπέλλου”

Για τους λόγους της κακής εικόνας της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι: 

“Πάντα συζητάμε και προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει και δεν καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν μείναμε πολύ στα αρνητικά γιατί θα επηρεαζόμασταν περισσότερο. Να δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε το σοκ και να κάνουμε το επόμενο βήμα”. 

Για το ματς με τον Απόλλωνα: 

“Ομάδες όπως ο Απόλλων δεν έχουν κάτι να χάσουν και έρχονται να κάνουν το παιχνίδι τους και να δείξουν ότι δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Έρχονται να παίξουν με την περσινή πρωταθλήτρια και ομάδες όπως ο Απόλλων πρέπει να έρχονται στο ΟΑΚΑ και να καταλαβαίνουν από το πρώτο λεπτό ότι θα χάσουν! Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το περνάμε αυτό από το πρώτο λεπτό”. 

Για το πως θα ξεπεράσει η ΑΕΚ αυτή τη δύσκολη στιγμή: 

“Το αντιμετωπίσαμε πολύ φέτος. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί ο κάθε παίκτης να έχει μια άποψη. Αυτό θα μας το περάσει ο προπονητής. Είναι κάτι πολύ αρνητικό και κάθε παίκτης σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να δείχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα”.

Για το αν υπάρχει κίνητρο στο πρωτάθλημα μετά την απώλεια του τίτλου και πιθανότατα και της δεύτερης θέσης: 

“Όταν είσαι πρωταθλητής, οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να σε προσπεράσουν. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον τίτλο, όμως δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Έχουμε ακόμα το στόχο του Κυπέλλου, όπου θέλουμε τον τίτλο και από εκεί και πέρα θα δούμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν. 

Είναι πρόβλημα, όμως έχει έρθει νέος προπονητής και η νέα χρονιά θα αρχίσει από το μηδέν. Την επόμενη σεζόν θα αρχίσουμε από το μηδέν και ο καθένας θα πρέπει να δώσει το καλύτερο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.”. 

Για το αν μίλησε με τον Βασίλη Μπάρκα μετά το ντέρμπι και την κριτική που δέχθηκε ο συμπαίκτης του: 

“Η θέση μας είναι δύσκολη, πάντα θα υπάρχει κριτική, είτε αν κάνεις καλό παιχνίδι. Όλοι θα σταθούν στο ένα λάθος. Δεν συζητήσαμε κάτι με τον Βασίλη. Όλοι δουλεύουμε καλά με τον Χρυσόστομο Μιχαϊλίδη και όταν γίνεται κάτι τέτοιο, δουλεύεις σκληρά για να το ξεπεράσεις και να δείξεις καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια”.

Για τους στόχους της ΑΕΚ: 

“Κανένας δεν είχε στο μυαλό του στην αρχή της σεζόν να συζητά κάτι τέτοιο, όμως αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο πρέπει όλοι να δώσουμε καλύτερο εαυτό για την τρίτη θέση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας”. 

Για το αν υπάρχουν δυσκολίες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: 

“Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για δύσκολο έργο, γιατί είμαστε η ΑΕΚ. Αν κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.