Ολυμπιακός: Τέσσερις Ισπανικές ομάδες “βλέπουν” Μπιέλ

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός έχει πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του και δεν είναι απίθανο να υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Σειρήνες από Ισπανία για τον Πεπ Μπιέλ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική χερσόνησο. Ο ακραίος επιθετικός των ερυθρολεύκων, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 6εκ. ευρώ από την Κοπεγχάγη, έχει πολύ καλό όνομα στην χώρα του και σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους ήδη έχουν δείξει πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ομάδες όπως η Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα και η Μπέτις.

Στον Ολυμπιακό όπως είναι απόλυτα λογικά, δεν μπαίνουν για την ώρα σε τέτοιου είδους συζητήσεις, καθώς ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή, καθώς εκείνος θα αποφασίσει το ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι όχι. Σίγουρα ο Μπιέλ είναι από εκείνους που λογίζονται ως βασικοί, κάτι που σημαίνει πως αν τελικά ο Ισπανός αποφασιστεί να παραχωρήθεί αυτό θα γίνει με ποσό αρκετά μεγάλο, ώστε οι ερυθρόλευκοι να κινηθούν για την απόκτηση βασικού ακραίου επιθετικού, θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ για να πάρει τον Μπιέλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.