Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ 1-1 : Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, πανηγύρισαν την παραμονή (hls)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς στο "Σέλχαστ Παρκ" του Λονδίνου ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Νότιγχαμ. Πιο μεθοδικοί οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, πιο πειστικοί οι γηπεδούχοι στο 2ο με τον Χιούζ να ισοφαρίζει στο 66' το γκολ του Αβονίγι (31')

Στην τελευταία τους παράσταση ως μέλη της Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας και η Νότιγχαμ μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο Λονδίνο παίρνοντας από έναν πόντο διότι, σύμφωνα με την – υποκειμενική έστω – “δικαιοσύνη” στο ποδόσφαιρο, δεν έπρεπε να πάρουν κάτι λιγότερο και προφανώς δεν άξιζαν κάτι περισσότερο!

Στο πρώτο μέρος η Φόρεστ φάνηκε πιο μεθοδική και αντέχοντας στην όποια πίεση των γηπεδούχων, κατάφερε να αξιοποιήσει τους ανοιχτούς χώρους με ένα ωραίο γκολ του Νιγηριανού Αβονίγι έπειτα απο εξαιρετική μεταβίβαση του Γκιμπς Γουάτ, του παίκτη ο οπόίος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος της Φόρεστ στη σεζόν από τους φιλάθλους της ομάδας του.

Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι ήταν πιο πιεστικοί και πιο πειστικοί! Δικαιώθηκε η διάθεσή τους με το γκολ του Χιούζ στο 66΄. Δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και εν μέσω χειροκροτημάτων αμφότεροι κατέληξαν σε μια ισοπαλία με το ίδιο σκορ όπως η προηγούμενη ισοπαλία τους στο ίδιο γήπεδο το Νοέμβρη του 1992 για την Πρεμιερ Λιγκ. Το ίδιο σκορ (1-1) σημλάδεψε και την πιο πρόσφατη συνάντησή τους στο Λονδίνο για την Τσάμπιονσιπ το Σεπτέμβρη του 2012!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.