Βέρντερ-Φράιμπουργκ 1-2: Ανατροπή κι επιστροφή στις νίκες (hls)

Το σύνολο του Στράιχ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 3 αγωνιστικές και διεκδικεί με αξιώσεις ένα εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League.

Η απουσία του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκλας Φούλκρουγκ ήταν εμφανής για την Βέρντερ, ενώ και η Φράιμπουργκ επιβεβαίωσε πως βιώνει μια περίοδο αγωνιστικής κάμψης σε ένα πρώτο ημίχρονο στο “Βέζερσταντιον” που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, καθώς υπήρχε μία και μοναδική αξιόλογη φάση με το φάουλ του Γκρίφο στο 26′ το οποίο εξουδετέρωσε ο Παβλένκα. 

To δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο κι εκκίνησε με γκολ των γηπεδούχων με δημιουργό τον Μπιτενκούρ και σκόρερ τον Φίλιπ, που είχε να βρει τον στόχο στην Bundesliga από τον Φεβρουάριο του 2022.

Όμως η Φράιμπουργκ σε διάστημα 4 λεπτών ανέτρεψε τα δεδομένα, με πρωταγωνιστές τους Σάλαϊ και Χέλερ. Στο 67′ ο Χέλερ με το κεφάλι έδωσε την πάσα στον Ούγγρο για το 1-1 και στο 71′ οι ρόλοι άλλαξαν, πασέρ ο Σάλαϊ, σκόρερ ο Χέλερ για το τελικό 1-2.

Βέρντερ: Παβλένκα, Σταρκ (83′ Πίπερ), Βέλκοβιτς, Φριντλ (αρχ.), Βάιζερ, Γκρος (75′ Γκρούεβ), Γιουνγκ, Μπιτενκούρ (77′ Σμιντ), Στάγκε (75′ Σμιντ), Φίλιπ (83′ Ντίνξι), Ντουξ

Προπονητής: Όλε Βέρνερ

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκιούντερ (αρχ.), Ντόαν, Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Γκρίφο (85′ Γου Γεόνγκ), Σάλαϊ (85′ Πέτερσεν), Χέλερ (79′ Σιλντιλιά) 

Προπονητής: Κρίστιαν Στράιχ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.