Γιούργκεν Κλοπ: «Κάνουμε βήματα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περαιτέρω» (vid)

Η κάτοχος του Κυπέλλου Αγγλίας, Λίβερπουλ αποκλείστηκε από τη διοργάνωση και δημιούργησε ακόμη περισσότερο προβληματισμό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον κακό της δαίμονα εφέτος, την Μπράιτον, στον τέταρτο γύρο του θεσμού, έχοντας ηττηθεί με 3-0, στην ίδια έδρα στις 14 Ιανουαρίου.
Η ήττα ακολούθησε την έξοδο της Λίβερπουλ από το Λιγκ Καπ στη φάση των«16» και υπογράμμισε την κακή της φόρμα αυτή τη σεζόν, με την ομάδα του Κλοπ να είναι επίσης μόλις ένατη στην Premier League, στα μισά του δρόμου.
«Έχουμε ακόμη χώρο για βελτίωση. Κάνουμε βήματα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περαιτέρω και αυτό θα κάνουμε», είπε ο Κλοπ.
«Κοιτάξτε, δεν είμαι πάνω από το φεγγάρι για αυτήν την απόδοση, αλλά και πάλι, το μόνο πράγμα που συνέβη, είναι ότι χάσαμε από μια καλή ομάδα, από την οποία χάσαμε πριν από δύο εβδομάδες σε ένα φρικτό παιχνίδι. Σήμερα (χτες) η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερα».

Ο Κλοπ είπε ότι η ομάδα του είχε κλείσει τα κενά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά ήταν “ένοχη” για την αδράνεια στις στημένες φάσεις,καθώς με τέτοιο τρόπο δέχτηκε το 2ο γκολ που την οδήγησε στον αποκλεισμό.
«Δεν είναι ότι ήμασταν υπό πίεση, είχαμε τις στιγμές μας και στο τέλος του αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Το επόμενο παιχνίδι της Λίβερπουλ είναι εκτός έδρας με τη Γουλβς το Σάββατο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.