ΗΠΑ: Ο Λάϊλς είναι έτοιμος για σπουδαία πράγματα

Ο Νόα Λάϊλς, είναι το νέο «αστέρι» στους δρόμους ταχύτητας. Ο Αμερικανός σπρίντερ, βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μονακό, για την τελετή των βραβείων «Αθλητής της Χρονιάς και εξήγησε ότι είναι έτοιμος για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ και στα 200μ του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, που θα διεξαχθεί το 2023 στην Βουδαπέστη.

Ηδη, ο 25χρονος δρομέας, είναι δις (2019, 2022) παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200 μέτρα, ενώ έχει ρεκόρ εννέα δευτερόλεπτα και 86 εκατοστά, στα 100 μέτρα.

«Τα δύο μετάλλια, είναι πραγματικά στο πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά. Προσπαθώ αρκετά χρόνια γι’ αυτό, αλλά δεν υπήρχαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να τα καταφέρ», σχολίασε με νόημα ο Λάϊλς, ο οποίος πέρυσι, δεν κατάφερε να προκριθεί στα 100 μέτρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Τώρα που νιώθω ότι έχω… κατακτήσει τα 200 μέτρα, είναι πιο εύκολο να επικεντρωθώ στα 100 μέτρα. και αυτό, είναι κάτι που με ενθουσιάζει», επεσήμανε ο Λάϊλς και πρόσθεσε: «Στην Νέα Υόρκη (σ.σ. πριν σημειώσει το 19.61, τον περασμένο Ιούνιο) είπα ότι εάν κατάφερνα να σηκωθώ στα πρώτα τριάντα μέτρα, τα 200 μέτρα, θα ήταν τελείως διαφορετικά».

Και λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Αμερικανός σπρίντερ, έγινε ο τρίτος κορυφαίος αθλητής στην Ιστορία των 200 μέτρων, με επίδοση 19.31, στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο Γιουτζίν.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάϊλς, ο οποίος στο Τόκιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα, αναδείχθηκε κορυφαίος Αμερικανός αθλητής της χρονιάς και όπως δηλώνει, στόχος του είναι το παγκόσμιο ρεκόρ στην αγαπημένη του απόσταση: «Ξέρετε τι λένε… Πυροβολήστε για να προσγειωθούν τα αστέρια στο φεγγάρι. Αυτή είναι η στιγμή, που λέω στον εαυτό μου: Ελα, θα βάλουμε στόχο το παγκόσμιο ρεκόρ».

Υπενθυμίζεται, ότι το παγκόσμιο ρεκόρ στα 200 μέτρα, είναι 19.19 και ανήκει στον θρύλο του παγκόσμιου σπριντ, Γιουσέϊν Μπολτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.