ΑΕΚ – Ρέτζιο Εμίλια 68-59: «Κιτρινόμαυρη» ανατροπή και φουλ για πρόκριση (hls)

Πολύ «σκληρή για να πεθάνει» αποδείχθηκε η ΑΕΚ, καθώς με φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 68-59 της Ρέτζιο Εμίλια και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.

Μπορεί το παιχνίδι να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού τα επεισόδια στις εξέδρες ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και εκείνους της Ρέτζιο Εμίλια, λίγο έλειψε να οδηγήσουν στην αναβολή (αυτό ζήτησαν οι Ιταλοί), όμως η «Ένωση» κατάφερε να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη.

Στο πρώτο μέρος η Ρέτζιο Εμίλιο ήλεγξε απόλυτα την κατάσταση, προηγήθηκε αρκετές φορές με διψήφιες διαφορές (23-36), την ίδια στιγμή που οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη έδειχναν ιδιαίτερα νευρικοί. Το σκηνικό, ωστόσο, άλλαξε τελείως στο δεύτερο ημίχρονο και η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τα ηνία. Με σημείο αναφοράς την εξαιρετική της, κατά διαστήματα, άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, η «Ένωση» ψαλίδισε τη διαφορά (47-50) και στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου προσπέρασε (51-50).

Μάλιστα, από τη στιγμή που στην εξίσωση μπήκε και ο Μάιλς, τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για την ΑΕΚ, που αποσπάστηκε με διψήφια διαφορά (66-53) και δεν κοίταξε ξανά πίσω, πανηγυρίζοντας τη νίκη με το τελικό 68-59.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 29-39, 47-50, 68-59.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.