Mπαπέ: «Έχτισα τη σεζόν μου για το Μουντιάλ»

Ο Κιλιάν Μπαπέ παραμένει αφοσιωμένος αποκλειστικά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο σούπερ σταρ της Γαλλίας, έφτασε τα πέντε γκολ στη διοργάνωση μετά τα δύο που πέτυχε κόντρα στην Πολωνία για τη φάση των «16» και εμφανίστηκε…υποχρεωτικά απέναντι στα media μετά την κατάκτηση του βραβείου Man of the Match.

«Δεν είχα τίποτα εναντίον των δημοσιογράφων, αλλά πρέπει πάντα να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, δεν θέλω να χάνω ενέργεια με άλλα πράγματα, γι’ αυτό δεν έχω εμφανιστεί μέχρι τώρα. Όμως άκουσα ότι η ομοσπονδία κινδύνυσε με πρόστιμο, οπότε έπρεπε να εμφανιστώ», είπε αρχικά ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, προσθέτοντας για το ματς με την Πολωνία:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πάμε στα προημιτελικά, δεν ήταν εύκολο ματς, αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη ομάδα, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε γκολ σε κομβικές στιγμές. Νομίζω ότι είχαμε αρκετό έλεγχο κατά διαστήματα, ακόμα κι αν κάποιες φορές δυσκολευόμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την περιπέτεια».

Για τον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου, ο Μπαπέ τόνισε:

«Είναι η διοργάνωση των ονείρων μου, έχτισα τη σεζόν μου πάνω σε αυτή, προετοιμάστηκα σωματικά και ψυχικά. Είμαστε όμως πολύ μακριά από τον στόχο που έχουμε θέσει στον εαυτό μας, που έχω θέσει στον εαυτό μου, που είναι η νίκη».

Για το αν ονειρεύεται να κερδίσει και τη Χρυσή Μπάλα, ο αρχισκόρερ της Γαλλίας στο Μουβτιάλ είπε: «Για να είμαι ειλικρινής όχι, ο μόνος στόχος είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το όνειρό μου, είναι το μόνο μου όνειρο, γι’ αυτό ήρθα εδώ. Τώρα αν κερδίσω και τη Χρυσή Μπάλα φυσικά θα είμαι χαρούμενος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.