Βέλγιο-Καναδάς 1-0: Νίκη με Μπατσουαγί, εντυπωσίασε ο Καναδάς (hls)

Το Βέλγιο πήρε τη νίκη απέναντι σε έναν Καναδά που, ειδικά στο α’ μέρος, έπιασε θαυμάσια απόδοση-Ο Κουρτουά απέκρουσε πέναλτι του Αλφόνσο Ντέιβις στο 10’

Το Βέλγιο πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Καναδά, με το γκολ του Μπατσουαγί στο 44’. Ο Καναδάς όμως ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε εκπληκτική απόδοση. 

Ο Καναδάς έκανε εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44’ με το γκολ του Μπατσουαγί, το σκορ όμως αδικούσε τον Καναδά που ήταν καλύτερος από το Βέλγιο και είχε ευκαιρίες να πετύχει, τουλάχιστον, ένα γκολ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία βέβαια ήταν στο 8’ όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καράσκο μετά από σουτ του Μπιουκάναν.

Ο διαιτητής, Σικάουζε από τη Ζάμπια, έλεγξε τη φάση μετά από συνεννόηση με τον VAR και έδωσε το πέναλτι. Ο Αλφόνσο Ντέιβις ανέλαβε την εκτέλεση και ο Κουρτουά απέκρουσε.

Ο Καναδάς δεν πτοήθηκε από το χαμένο πέναλτι και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Εβγαλε ευκαιρίες ενώ διαμαρτύρεται έντονα και για δεύτερο πέναλτι, στο 14’, στην ανατροπή του Μπιουκάναν από τον Βερτόνχεν, σε φάση που βοηθός και διαιτητής έδωσαν οφσάιντ

Στο πρώτο μέρος, το Βέλγιο, είχε μια καλή στιγμή στο 23’, όταν ο Μίλερ πρόλαβε τον Μπατσουαγί και φυσικά τη φάση του 1-0 στο 44’. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Καναδάς έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Μπιουκάναν

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική. Ο Καναδάς έδειξε διάθεση να μπει το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι και το έκανε. Από ένα σημείο και μετά πάντως, μετά το 60’, φάνηκε να μην μπορούν οι παίκτες του Καναδά να διατηρήσουν τον ίδιο, εντυπωσιακό, ρυθμό που είχαν στο α’ μέρος. 

Το Βέλγιο χωρίς να βελτιώσει την απόδοσή του διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Λίγες ήταν οι φάσεις στο β’ μέρος, σε μία από αυτές, ο Λάριν για τον Καναδά έπιασε την κεφαλιά στο 80’, ο Κουρτουά ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.