Μπέτις-Αλμερία 3-1: Ανέβηκε στην τρίτη θέση με “επίτευγμα” Καρβάλιο (hls)

Με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του 2 γκολ, η Μπέτις νίκησε εύκολα 3-1 την Αλμερία και συγκατοικεί με Ατλέτικο και Σοσιεδάδ στην τρίτη θέση της La Liga.

Η Μπέτις βασιζόμενη στην εξαιρετική της αριστερή πλευρά με Άλεξ και Ρόντρι κυριάρχησε στην αναμέτρηση και έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ρόντρι και Ιγκλέσιας απείλησαν στο πρώτο τέταρτο για να γίνει επικίνδυνος ο Ραμαζάνι με 2 δικές του προσπάθειες στο 20λεπτο.

Στο 24′ ο Άλεξ έκανε κούρσα από τα αριστερά και μοίρασε στον επερχόμενο Καρβάλιο που άνοιξε το σκορ με πλασέ. Ο Γκουίντο και ο Ιγκλέσιας έχασαν την ευκαιρία να αυξήσουν το προβάδισμα της Μπέτις πριν φύγει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, ο Ακιέμε σούταρε στο 51′ για να απομακρύνει ο Σίλβα και 1 λεπτό αργότερα ο Μελέρο μοίρασε στον Τουρέ που ισοφάρισε με πλασέ. Δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του Άλεξ πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Φερνάντο, με το 1-1 να μένει.

Ο Ιγκλέσιας με το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα έγραψε το 2-1 στο 66′ μετά από πάσα του Χοακίν και 5 λεπτά αργότερα ο φορ της Μπέτις έβγαλε τετ α τετ τον Καρβάλιο κι αυτός για πρώτη φορά στην καριέρα του έβαλε 2 γκολ σε ένα παιχνίδι για το τελικό 3-1.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.