Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: Ένας Μαρσέλο δεν φέρνει την “άνοιξη” (hls)

Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό απ' την Καραμπάγκ με 0-3 στο Φάληρο. Χωρίς πόντο ο Ολυμπιακός στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος απ’ την Καραμπάγκ και γνώρισε ήττα 0-3 στο Φάληρο για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ντεμπούτο έκανε ο Μαρσέλο, αποδοκιμάστικε ο Σισέ, τα 700 ματς στην καριέρα του έφτασε ο Βαλμπουενά.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Μίτσελ προχώρησε σε εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα αποφασίζοντας να μην χρησιμοποιήσει τους Παπασταθόπουλο και Ιν Μπέομ. Συγκεκριμένα κάτω απ΄τα δοκάρια βρέθηκε ο Τζολάκης, στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησε ο Βρσάλικο δίπλα στον Σισέ και τον Εμβιλα, ενώ στα δύο άκρα πήραν θέσεις οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή σηνεργάστηκαν οι Κούντε και Μπουχαλάκης. Προωθημένοι ήταν οι Ροντρίγκεζ, Μπιέλ και Χουάνγκ Ουί Τζο.

Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ παρέταξε απέναντι στους Πειραιώτες τους Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφάντζε, Χουσείνοφ, Τζαφάργκουλίγεφ, Γκαράγεφ, Αλμέιδα, Καντί, Αντράντε, Ζουμπίρ και Ογιούσου.

ΠΙΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με διάθεση να πιέσει την Καραμπάγκ στα πρώτα λεπτά του ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να κρύψει αρκετές αδυναμίες στο αμυντικό transition, με αποτέλεσμα οι Αζέροι να φτάσουν αρκετά κοντά στο γκολ. Η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Ζουμπίρ έκανε ατομική ενέργεια και εξαπέλυσε σουτ μέσα απ’ την περιοχή! Η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 4′ η Καραμπάγκ σημείωσε με κεφαλιά του Ζουμπίρ, ωστόσο ακυρώθηκε ως offside, καθώς ο Αντράντε ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης.

TA… ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΜΥΤΙΣΕ!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει το “μηδέν” στην άμυνα στα πρώτα λεπτά και ξεκίνησε να απειλεί την εστία των Αζέρων. Στο 12′ ο Μπιέλ εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο φάουλ έξω απ΄την περιοχή, εξίσου απίθανη επέμβαση του Μαγκομενταλίγεφ!

ΤΟ ΕΨΑΞΕ Ο ΣΙΣΕ

Ο Παπέ Σισέ προσπάθησε ν’ ανοίξει το σκορ σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε. Στο 12′ ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά απ’ την εκτέλεση κόρνερ του Μπιέλ! Η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 14′ ο Κούντε βρήκε χώρο και σούταρε εκτός περιοχής. Ο τερματοφύλακας των Αζέρων μπλόκαρε. Στο 16′ ο Τζολάκης με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Παπέ, ο οποίος κατέβασε εξαίσια, αλλά η τελική επιλογή του ήταν κακή και η μπάλα κατέληξε άουτ. Δίπλα του είχε δύο παίκτες (Ουι Τζό και Ροντρίγκεζ).

ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ Ο ΜΠΙΕΛ

Ο Πεπ Μπιέλ ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού δημιουργικά στο πρώτο μέρος, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις στον αγωνιστικό χώρο, προχωρώντας παράλληλα σε επιτυχημένες επιλογές. Στη ροή του ματς ο Ουί Τζο είχε καλό σουτ στο 19′. Στο 22′ ο Κάντι με εξαιρετική κάθετη πάσα μοίρασε για τον Ογιούσου, ο οποίος πλάσαρε σε πρώτο χρόνο τον Τζολάκη. Ο Εμβιλά έδιωξε στη γραμμή!

Στο 25′ η μπάλα απ’ το κόψιμο του Εμβιλά έφτασε στον Ροντρίγκεζ, ο οποίος έβαλε μπροστά την μπάλα, αλλά από πλάγια θέση δεν είχε έυκολο έργο. Ο πορτιέρε τον Αζέρων σταμάτησε την μπάλα. Στο ημίωρο ο Ολυμπιακός είχε ωραία συνεργασία με Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ και Ουι Τζο. Ο Κορεάτης γύρισε στην περιοχή, αλλά το σουτ ήταν αδύναμο. Στο 35′ ο Μπιέλ μαχητικά θα καταφέρει να κάνει σουτ μέσα απ΄την περιοχή. Η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ήρθε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπιέλ να εκτελεί το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι. Η μπάλα κατέληξε στον Σισέ που πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τζαφάργκουλίγεφ έδιωξε στη γραμμή. Στο 42ο λεπτό ήρθε η τελευταία σημαντική στιγμή του πρώτου μέρους. Ο Άβιλα έκανε εκπληκτική ντρίμπλα πάνω στον Τζαφάργκουλίγεφ. Ο Ισπανός έβγαλε σέντρα για τον Μπιέλ, αλλά ο Ισπανός δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά!

ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, “ΑΝΟΙΚΤΟΣ” ΑΜΥΝΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με επιθετική διάθεση, ωστόσο οι παίκτες του Μίτσελ δεν κατάφεραν να ανταπεξέρθουν στο γρήγορο παιχνίδι αντεπιθέσεων των Αζέρων. Στο 49′ ο Γκάρι Ροντρίγκεζ έκανε ατομική ενέργεια στην περιοχή, απέφυγε τον Μουσταφάντζε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 56′ ο Κούντε εκτέλεσε απευθείας φάουλ. Η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ “ΑΝΟΙΞΗ”

Στο 59′ ο Ροντρίγκεζ αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Μασούρας. Ο Μαρσέλο πέρασε στη θέση του Μπουχαλάκη και το κοινό του “Γ. Καραϊσκάκης” τον αποθέωσε.

Στο 64′ ο Μασούρας υποδείχθηκε σε θέση offside αφού έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, καθώς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας απ’ το σουτ του Μαρσέλο. Στο 67′ ο Τζολάκης σταμάτησε το δύσκολο σουτ του Μπαϊράμοφ μέσα απ’ την περιοχή. Στο 68′ η Καραμπάγκ σκόραρε ξετυλίγοντας μια πολύ γρήγορη αντεπίθεση. Ο Ογιούσου πλάσαρε τον Τζολάκη και οι Αζέροι πήραν προβάδισμα στο Φάληρο.

ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ, ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Στο 73′ o Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μασούρα, από πλάγια δεξιά, σχεδόν απ΄το κόρνερ! Ο Έλληνας μέσος προσπάθησε να βγάλει σέντρα, η μπάλα πήρε τροχιά προς το απέναντι δοκάρι της Καραμπάγκ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κάντι είχε δυνατό σουτ μέσα απ’ την περιοχή, σε κόρνερ έστειλε την μπάλα ο Τζολάκης!

KATAΡΡΕΥΣΗ!

Η Καραμπάγκ σκόραρε για το 0-2 στο 83′! Ο Παπέ Σισέ έκανε ολέθριο σφάλμα και ουσιαστικά τροφοδότησε τον Βέσοβιτς, ο οποίος αφού διένυσε λίγα μέτρα και πλάσαρε εύστοχα τον Τζολάκη. Ο Σισέ στην επόμενη φάση αντικαταστάθηκε και αποδοκιμάστηκε έντονα απ΄τους φίλους του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα η Καραμπάγκ έκανε πάρτι στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Στο 85′ ο Ογιούσου έκανε τακουνάκι σχεδόν απ΄τη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Τζολάκης επενέβη θετικά. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το τρίτο γκολ της Καραμπάγκ. Ο Σεϊντάγεφ έπιασε απίθανο σουτ απ’ τα δεξιά της περιοχής και κερυανοβόλησε τον Τζολάκη!

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη του ήττα στη διοργάνωση με τους φίλους της ομάδας να αποδοκιμάζουν για την εικόνα, μετά το φινάλε του ματς. Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική θ΄αντιμετωπίσει την Καραμπάγκ (13/10, 19.45) στο Μπακού.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60′ Μαρσέλο), Κούντε (74′ Ιν Μπέομ) – Μπιέλ, Γκάρι (60′ Μασούρας), Ουί Τζο (74′ Αμπουμπακάρ)

Καραμπάγκ: Μαγκαμεντάλιγιεφ – Βέσοβιτς, Μπ. Χουσεϊνοφ, Μουσταφαζάντε, Τζαφαρκουλίγιεφ (46′ Μπαϊράμοφ)- Γκαράγιεφ, Ρίτσαρντ (65′ Σεϊντάγεφ), Κάντι – Αντράντε (65′ Ρομαό), Ζουμπίρ, Ογιούσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.