Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Αϊτόρ λαμπρός τον οδηγεί (hls)

Μία ακόμη νίκη για τους πράσινους, με αντίπαλο τα Γιάννινα αυτή τη φορά, όμως η αγωνία για τους τραυματίες Σπόραρ μετρίασε την χαρά. Αγωνία και για τον Σούλη στα Γιάννινα.

Την 5η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ενώ ο Αϊτόρ έκανε το καλύτερο και πιο παραγωγικό παιχνίδι της καεριέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS

Από τα πρώτα λεπτά, όπως στα περισσότερα παιχνίδια του φέτος ο Παναθηναϊκός, μπήκε και πίεσε πολύ την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη ευκαιρία για τους πράσινους να έρχεται στο 10ο λεπτό, όταν από την σέντρα του Γκάνεα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Αϊτορ έκανε το σουτ όμως το μόνο που κέρδισε ήταν το κόρνερ. Δεύτερη πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 15ο λεπτό, όταν ο Σπόραρ με τον Αϊτορ συνεργάστηκαν ωραία, η μπάλα στρώθηκε στον Σλοβάνο το σουτ του οποίου όμως έδιωξε ο Σούλης.

Η σύγκρουση Σούλη – Σπόραρ “πάγωσε” την Λεωφόρο

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης και στην διεκδίκηση μίας μακρνής μπαλιάς οι Σούλης και Σπόραρ είχαν σφοδρή σύγκρουση με τους δύο ποδοσφαιριστές να πέφτουν στο έδαφος και να μένουν εκεί για περίπου πέντε λεπτά.

Ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων παρέμεινε κάτω και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός και σε δύσκολο σημείο καθώς ήταν στον αυχένα. Την θέση του πήρε ο Αθανασίου. Ενώ ο Σούλης έφυγε για το νοσοκομείο.

Ο Σπόραρ σηκώθηκε και συνέχισε να αγωνίζεται για περίπου 15 λεπτά αφού στο 37′ έπεσε στο έδαφος, έδειξε πως ζαλίζεται κι έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ιωαννίδη να μπαίνει στην θέση του.

Ο “εκτελεστής” Αϊτόρ…

Το ημίχρονο πλησίαζε στο τέλος του, ο ρυθμός μετά τη διακοπή έπεσε, όμως όταν στο γήπεδο είναι ο Αϊτόρ το γκολ μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή. Έτσι έγινε και στο 45ο λεπτό όταν από δική του εκτέλεση φάουλ έγινε το 1-0 για τους πράσινους, σκορ με το οποίο πήγαν στην ανάπαυλα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα | 1-0 | Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ!”,”description”:”ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα | 1-0 | Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ!”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8xNy8xOS8yNV81NF82MzI2MWY0MmVkMDA4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M6S”,”uploadDate”:”2022-09-17T19:23:18.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cmyx5vc3fr0h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Γκολ που όπως ήταν λογικό πάγωσε τους φιλοξενούμενους που πάλευαν να “φύγει” το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτούν γκολ, ώστε να μεταφέρουν έξτρα πίεση στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να αντέξει την πίεση του Παναθηναϊκού και αν κατάφερνε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Όμως όλ’ αυτά έσβησαν στο 53ο λεπτό, Ο Μπερνάρντ κέρδισε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, σε παρόμοια θέση και απόσταση με το φάουλ που άνοιξε το σκορ ο Αϊτόρ.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ δεν μπήκε στην διαδικασία… διαπραγματεύσεων για το ποιος θα το εκτελέσει, έστεισε την μπάλα, πήρε λίγα μέτρα φόρα και σούταρε. Η μπάλα πέρασε από το τοίχος πήγε στα χέρια του Ααθανασίου που όμως δεν κατάφερε να την συγκρατήσει με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 για τους πράσινους.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα | 2-0 | Ξανά ο Αϊτόρ μετά από λάθος του Αθανασίου”,”description”:”ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα | 2-0 | Ξανά ο Αϊτόρ μετά από λάθος του Αθανασίου”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8xNy8xOS81OF8xOV82MzI2MjZkYjJiMWYwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M10S”,”uploadDate”:”2022-09-17T19:59:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cmyxxeuw7eup”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Η βραδιά δεν ήταν απλά σπουδαία για τους πράσινους, αλλά μία μαγική για τον Αϊτόρ, που στο 70ο λεπτό της αναμέτρησεις πήρε την μπάλα από τη μεσαία γραμμή από πάσα του Ιωαννίδη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κατάφερε φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή να νικήσει με πλασέ και τον Αθανασίου και να κάνει το 3-0 μέσα σε αποθέωση.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα | Χατ-τρικ ο Αϊτόρ!”,”description”:”ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα | Χατ-τρικ ο Αϊτόρ!”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8xNy8yMC8xNl8yMl82MzI2MmIxNjU4YmY0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M5S”,”uploadDate”:”2022-09-17T20:17:17.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cmyyb7kmfelt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Μπρινιόλι, Σάντσες, Πούγγουρας, Σάρλια, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Παλάσιος, Τσέριν, Σπόραρ

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ
Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.