Σαλερνιτάνα – Κάλιαρι 1-1: Μάχη μέχρι το φινάλε (hls)

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την ισοπαλία στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων και θα παλέψουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η Σαλερνιτάνα υποδέχτηκε την Κάλιαρι στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη με σκορ 1-1 και τις δυο ομάδες να παραμένουν σε δύσκολη θέση και να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία στις δυο αγωνιστικές που απομένουν.

Το παιχνίδι γενικά ήταν μοιρασμένο και κλειστό με τις δυο ομάδες να προσέχουν την αμυντική τους λειτουργία και να ψάχνουν ανοιχτούς χώρους ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο τους.

Γενικά οι ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες ήταν περιορισμένες με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σιμόνε Βέρντι στο 68ο λεπτό, ένα λεπτό αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Φρανκ Ριμπερί αποβλήθηκε με την Κάλιαρι να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων και να μένει στον έναν βαθμό πίσω από την Νταβίντ Νίκολα.

Η Σαλερνιτάνα είναι στους 30 βαθμούς πλέον με την Κάλιαρι να είναι στους 29 πόντους με δυο στροφές ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.