Οι 10 πιο ακριβοί Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Μέσα στους δέκα πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος της Super League, βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Γιώργος Μασούρας, Κώστας Φορτούνης και Κώστας Μανωλάς είναι σύμφωνα με το transfermarkt, οι πιο ακριβοί Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Δείτε τους δέκα πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα!

1) Γιώργος Μασούρας:

Μασούρας πανηγυρισμός
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Μασούρα είναι πραγματικά καλές! Ο Έλληνας ποδοσφαριστής του Ολυμπιακού μετράει 39 συμμετοχές 12 γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί και το transfermarkt, δείχνει πως η χρηματιστηριακή του αξία έχει ανέβει! Το Νοέμβριο του 2021 η «μετοχή» του ήταν στα 7.5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή τη στιγμή 10 εκατ. ευρώ!

2)Κώστας Φορτούνης:

Κώστας Φορτούνης
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Κώστας Φορτούνης, ήταν πραγματικά άτυχος, καθώς ο τραυματισμός που είχε τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης. Πρόσφατα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στα Play offs της Super League, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, όμως η απουσία του είχε ως αποτέλεσμα η αξία του στην συγκεκριμένη σελίδα να πέσει. Ωστόσο, παραμένει ψηλά και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με αξία 6 εκατ. ευρώ με πτώση 2 εκατ. ευρώ από την τελευταία ανανέωση της χρηματιστηριακής αξίας των παικτών.

3)Κώστας Μανωλάς:

Μανωλάς
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Κώστας Μανωλάς έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος και η τελευταία καταγεγραμμένη χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 5 εκατ. ευρώ. (Δεκέμβριος του 2021). Τον Οκτώβριο του 2021, η αξία του ήταν στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

4)Ανδρέας Μπουχαλάκης:

μπουχαλάκης
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Μπουχαλάκης, μετράει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού με 2 γκολ και 1 ασίτ και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως τον εμπιστεύεται πολύ! Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής, έχει παρουσιάσει άνοδο καθώς από τα 4 εκατομμύρια ευρώ τον Φεβρουάριο του 2021, πλέον βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ!

5)Γιάννης Μιχαηλίδης:

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του, όμως πρόλαβε ν΄αγωνιστεί σε 26ματς σε όλες τις διοργανώσεις να πετύχει 2 γκολ και να μοιράσει 1 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία, από τα τρία εκατ. ευρώ, πλέον βρίσκεται στα 4 εκατ. ευρώ! Μην ξεχνάμε πως είναι μόλις 22 χρονών!

6)Πέτρος Μάνταλος

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέτρος Μάνταλος, μπορεί να χαρακτηριστεί η «σταθερή» αξία της ΑΕΚ αλλά και του Transfermarkt. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με 27 συμμετοχές 4 γκολ και 10 ασίστ, έχει μικρή πτώση στα 3,2 εκατ ευρώ από τα 4 στα οποία βρίσκονταν. Ωστόσο ο Μάνταλος σχεδόν από το Δεκέμβριο του 2018 βρίσκεται σχεδόν συνέχεια σε αυτό το νούμερο!

7)Σωκράτης Παπασταθόπουλος

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο 33χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού τον Μάιο του 2021 είχε χρηματιστηριακή αξία 4 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον σε ηλικία 33 ετών σημείωσε μικρή πτώση ενός εκατ. ευρώ. Ο έμπειρος αμυντικός σε 32 ματς έχει 1 ασίστ και 1 γκολ.

8)Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Αλεξανδρόπουλος
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο 20χρονος Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει καταφέρει φέτος να κάνει μια καλή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Σε 27 ματς σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ, κάτι που φυσικά είχε ως αποτέλεσμα η αξία του να αυξηθεί! Τον Φεβρουάριο του 2021 η «μετοχή» του ήταν στις 750 χιλιάδες ευρώ ενώ πλέον η αξία του είναι στα 2.5 εκατ. ευρώ!

9)Κώστας Γαλανόπουλος

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Πραγματικά άτυχος ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμό που τον έχει αφήσει πολύ καιρό εκτός δράσης. Αν φυσικά δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί σαφώς τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και η αξία του λογικά θα ήταν αρκετά πιο πάνω. Η χρηματιστηριακή του αξία σημειώνει μικρή πτώση από τα 2 εκατ. ευρώ στο 1.8.

10)Τάσος Χατζηγιοβάνης

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Μικρή πρώτη σημειώνει η «μετοχή» του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με 26 συμμετοχές 1 γκολ και 2 ασίστ, από τα 2 εκατ. ευρώ πλέον βρίσκεται στο 1.8.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.