Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1 : Στον τελικό με την καρδιά του “αειθαλή” Χοακίν! (hls)

Στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας προκρίθηκε η Μπέτις καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ράγιο Βαγιεκάνο, την οποία είχε νικήσει με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό στη Μαδρίτη

Στα 41 του χρόνια ο επιθετικός της Μπέτις, Χοακίν, έγινε – για πολλοστή φορά στην πολυετή καριέρα του – ήρωας για την ομάδα της Ανδαλουσίας καθώς με δικιά του ασίστ ο Κανάλες σκόραρε στο 92ο λεπτό και μ΄ αυτό το γκολ οι Σεβιγιάνοι ισοφάρισαν σε 1-1 το ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και έτσι έκλεισαν “εισιτήριο” για τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας όπου στις 23 Απριλίου θα αντιμετωπίσουν την Βαλένθια!

Στο πρώτο ματς η Μπέτις είχε νικήσει με 2-1 κι αυτό το σκορ της έδινε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την άνεση να ψάξουν το γκολ με λιγότερα άγχη! Όμως παρά την εδαφική υπεροχή τους δεν πέτυχαν γκολ και έτσι στο 80ο λεπτό ο Πορτογάλος Μπεμπέ με ένα μακρινό σουτ φάουλ έφερε το μούδιασμα,, προσδίδοντας στην διαδικασία το χαρακτήρα του… θρίλερ!

Η Μπέτις πάντως, κατόπιν, σοβαρεύτηκε και με σύμμαχο την αύρα της έδρας αλλά και τις εμπειρίες της έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Χοακίν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.