NBA: Τα δεδομένα της Δύσης

Ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης γράφει για την κατάσταση που επικρατεί στην περιφέρεια και την σταθερότητα που έχουν δείξει μέχρι τώρα "ήλιοι" και "πολεμιστές".

Στην Δύση τα δεδομένα φέτος μοιάζουν να είναι πιο ξεκάθαρα σε σχέση με την κορυφή της περιφέρειας όπου Σανς και Γουόριορς δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και ταυτόχρονα την καλύτερη εικόνα στις μέχρι τώρα αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το Μέμφις είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει να βρεθεί ψηλά με τον σύνολο του Τζένκινς να έχει παρουσιαστεί ομοιογενές και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις και θεαματικό με τον Τζα Μοράντ να είναι η κυριότερη αιτία σε αυτό το κομμάτι και γενικά τις “αρκούδες” να μοιάζουν ως έναν κακό μπελά σε όποιον αντίπαλο κληθεί να τους αντιμετωπίσει στην post season.

H Γιούτα με το Ντάλας ακολουθούν, με την προσπάθεια τους να συνεχίζεται σαφώς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπέρ τους και την προσοχή τους περισσότερο να στρέφεται στο να παραμείνουν σταθερά στην πρώτη εξάδα.

Οι ομάδες του Λος Άντζελες αυτή τη στιγμή κινούνται στις θέσεις του play in tournament αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες και φέτος χωρίς ουσιαστικά κανένα δείγμα σταθερότητας και επίσης κάποιο σταθερό καλό διάστημα μέσα στην σεζόν.

Μια ευχαριστή εικόνα και ταυτόχρονα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο έχουν δείξει οι Τίμπεργουλφς που θέλουν να επιστρέψουν φέτος στα playoffs μετά από το 2018 και να αποτελέσουν την έκπληξη σε μια δυτική περιφέρεια που είναι ανοιχτή σε πολλά και διάφορα σενάρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.