Γιαννίκης: “Εξαντλήσαμε την υπομονή του κόσμου, θα δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ” (vid)

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την κατάσταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, την προετοιμασία της Ένωσης και τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ διανύει τη δυσκολότερη περιόδο τη φετινή χρονιά, έχοντας μείνει πλέον εκτός στόχων μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, όμως οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και η Ένωση μπροστά της έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στο Novasports.gr αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Είναι δύσκολη εβδομάδα, αλλά δεν έχουμε χρόνο για περισσότερες σκέψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ“.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην προετοιμασία των παικτών της ομάδας, ειδικότερα στο ψυχολογικό κομμάτι, αναφέροντας πως: “Ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκεται η μία ή η άλλη ομάδα είναι ιδιαίτερα αυτά τα ματς. Εξαντλήσαμε την υπομονή του κόσμου. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν“.

Κλείνοντας, ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για τον Ολυμπιακό υποστηρίζοντας πως η ομάδα του “σέβεται τον αντίπαλο, αλλά θα τα δώσει όλα για τη νίκη“.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αργύρη Γιαννίκη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.