Ζιρού: “Πρόκληση ο ανταγωνισμός με τον Ζλάταν”

Ο Ολιβιέ Ζιρού απολαμβάνει τον «υγιή ανταγωνισμό» του με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και λέει ότι ο συμπαίκτης του στη Μίλαν τον ωθεί να γίνει καλύτερος παίκτης.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε μεγάλο αντίκτυπο στη δεύτερη περίοδο του με τη Μίλαν από τότε που επέστρεψε στον σύλλογο τον Ιανουάριο του 2020, σημειώνοντας 36 γκολ σε 66 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό περιλαμβάνει μια επιστροφή 33 γκολ σε 52 αναμετρήσεις στη Serie A, η οποία είναι η όγδοη από οποιονδήποτε παίκτη στην κατηγορία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Με το γκολ του εναντίον της Ουντινέζε τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ιμπραχίμοβιτς έπιασε τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο σημειώνοντας 300 γκολ στις πέντε κορυφαίες κατηγορίες της Ευρώπης. Εν μέσω δημοσιεύσεων στην Ιταλία ότι η Μίλαν είναι έτοιμη να του προσφέρει άλλο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, ο Ζιρού είναι ευγνώμων που έχει την ευκαιρία να μάθει από τον 40χρονο.

«Το να παίζω μαζί του είναι κάτι που το βλέπω ως πρόκληση, κάτι που με ωθεί καθημερινά», είπε ο Ζιρού στο κανάλι YouTube Colinterview – Oh my Goal. «Είναι μια ευκαιρία να τον έχω για σύντροφό μου, να μάθω κάτι παραπάνω. «Είναι παράδειγμα για πολλούς επιθετικούς και όταν ήμουν μικρός τον αγαπούσα, τόσο στο γήπεδο όσο και για τον δυνατό χαρακτήρα του και για το γεγονός ότι είναι απαιτητικός κάθε μέρα. Είναι ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ μας».

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι έχει περάσει τραυματισμούς και ασθένειες, αλλά τώρα νιώθει έτοιμος να αρχίσει να συνεισφέρει περισσότερο καθώς η Μίλαν στοχεύει στο Scudetto. “Είχα κάποια ασυνήθιστα σωματικά προβλήματα. Έπαθα τον COVID τον Σεπτέμβριο μετά από μια καλή αρχή και μετά είχα προβλήματα με την πλάτη. Τραυματίστηκα αφού βγήκα αρνητικός. Ήμουν στην ομάδα για τη Λίβερπουλ, έπαιξα και τραυματίστηκα. Ο πόνος κράτησε έξι εβδομάδες και δεν έπαιξα για λίγο. «Μετά από αυτό είχα για ένα μήνα προβλήματα στον αστράγαλο και το ίσχιο, στο μεταξύ έκανα τα πάντα για να είμαι σε φόρμα, πήρα όλα τα προληπτικά μέτρα. “Αλλά τώρα αισθάνομαι πολύ καλά και έχω τη δυνατότητα να παίξω χωρίς πόνο. Αυτό είναι πολυτέλεια όταν είσαι επαγγελματίας παίκτης και πάνω από όλα όταν είσαι 35”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.