Μπρέσια-Ολυμπιακός 8-7: Πρώτη ήττα στις λεπτομέρειες (hls)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την παρθενική του ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η Μπρέσια πήρε τα ηνία από την αρχή του ματς και κατάφερε να φτάσει έστω και με βραχεία κεφαλή στην τελική επικράτηση.

Ο Ολυμπιακός άρχισε νωθρά το παιχνίδι και βρέθηκε νωρίς νωρίς πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Ντι Σόμα και Αλεσιάνι έκαναν το 2-0 αλλά ο Φιλίποβιτς στον παίκτη παραπάνω και ο Γούβης με γκολάρα, ισοφάρισαν γρήγορα σε 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα της ιταλικής ομάδας και η Μπρέσια με τα τέρματα των Ρενζούτο, Λουόνγκο και Βαπένσκι πήγε στο ημίχρονο με διαφορά τριών γκολ (5-2).

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και με τους Δερβίση, Φουντούλη μείωσαν στο γκολ (6-5). Ο Μπικάρη στον παίκτη παραπάνω έκανε το 7-5 αλλά ο Γενηδουνιάς διαμόρφωσε το 7-6 μετά από 24 αγωνιστικά λεπτά.

Για γερά νεύρα η τελευταία περίοδος με τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλες ευκαιρίες να πάρει έστω την ισοπαλία αλλά στο τέλος να μην καταφέρνει να βρει το πολυπόθητο 8ο τέρμα του. Η Μπρέσια κατά αυτόν τον τρόπο πήρε την σπουδαία νίκη και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 7-6, 8-7

ΜΠΡΕΣΙΑ (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσιούτι, Μπικάρι 2, Λάζιτς, Βαπένσκι 1, Ρενζούτο 1, Γκιανάζα, Αλεσιάνι 1, Λουόνγκο 1, Ντι Σόμα 2,Τζίτο, Γκιανάζα Μ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Μαθιόπουλος, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1 , Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2 , Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.