Νιόπλιας : «Μας κέρδισε μια πιο έμπειρη και φρέσκια ομάδα!»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του στο Ηράκλειο, επισημαίνοντας παράλληλα τα καλά στοιχεία της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.


O 56χρονος προποντής τόνισε πως οι αντίπαλη ομάδα πήρε αυτό που ήθελε, με σωστή διαχείριση και ως ένα έμπειρο συγκρότημα ενώ επανέλαβε πως θα είναι σημαντική στιγμή για τον ΟΦΗ όταν επιστρέψουν στην επιθυμητή κατάσταση όλοι τραυματίες της ομάδας.
«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και μπράβο στους παίκτες μου για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα οι αντίπαλοί μας, ήταν απειλητικοί μόνον από στατικές φάσεις.
Στην επανάληψη από τη στιγμή που προηγήθηκαν, είχαν την ποιότητα, την εμπειρία και τη σταθερότητα έτσι ώστε να το διαχειριστούν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.
Πρέπει βέβαια να τονίσω πως αντιμετωπίσαμε μια πιο φρέσκια ομάδα καθώς εμείς πριν λίγα 24ωρα είχαμε ένα δύσκολο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το κύπελλο.
Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες για να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας. Είναι 5-6 ποδοσφαιριστές που είχαν σοβαρούς τραυματισμούς και σίγουρα ο ΟΦΗ θα είναι πολύ διαφορετικός σε μια πιο πλήρη μορφή.
.» είπε ο Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.