Σλοβενία-Ελλάδα 0-0: Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα!

Η Εθνική Γυναικών πήρε σπουδαία ισοπαλία στη Νόβα Γκόριτσα από τη Σλοβενία, την οποία η υπερδύναμη Γαλλία είχε νικήσει στο τέλος με 3-2, κάτι που θα μπορούσε να είχε κάνει και η Ελλάδα.

Η Εθνική Γυναικών προερχόταν από τη βαριά ήττα στην Ουαλία με 5-0, την ώρα που η Σλοβενία προερχόταν από το ευρύ 6-0 επό της Εσθονίας. Στο ματς υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί πριν ακόμα αρχίσει. Νωπές είναι άλλωστε και οι μνήμες από το 1-4 στη Λάρισα πριν από ένα μήνα από την ίδια ομάδα.

Ωστόστο στο γήπεδο παρουσιάστηκε μια ψυχωμένη Εθνική Γυναικών, που άφησε πίσω της το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ουαλία και πήρε έναν πανάξιο βαθμό από την ισχυρή αντίπαλό της (0-0). Μάλιστα, με λίγη περισσότερη τύχη, ειδικά στο β΄ ημίχρονο, θα μπορούσε να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ασφαλώς και οι ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης είναι μόνο μαθηματικές, αλλά κάθε αποτέλεσμα από έναν αντίπαλο πολύ πάνω από τη δικλη μας ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη είναι κέρδος και σημάδι πως η εξελικτική διαδικασία στην οποία βρίσκεται η ομάδα πηγαίνει καλά.

Σλοβενία: Μέρσνικ, Έρζεν, Γκόλομπ, Ρόζμαριτς, Έρμαν (76΄ Κρίτζαϊ), Κοντς (76΄ Κούστριν), Κόροσετς, Κολμπλ (66΄ Πρέντανιτς), Ρόγκαν (66΄ Μάκοβετς), Ζβερ, Πράζνιτσαρ.

Ελλάδα: Χατζηχαριστού, Παλαμά, Σιδηρά, Καραπέτσα, Γιαννακά, Κακαμπούκη, Μωραΐτου, Γεωργίου, Σαρρή (86΄Σπυριδωνίδου), Μάρκου, Κόγγουλη (90+3΄ Γεωργαντζή).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.