Η εβδομάδα Σπανούλη on demand!

Για όσους την έχασαν και για αυτούς που θέλουν να την ξαναδούν, όλα τα επεισόδια του αφιερώματος «Σπανούλης exclusive» είναι τώρα on demand στη Nova!

Η μπασκετική ζωή του θρύλου του Ολυμπιακού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ οποιαδήποτε στιγμή στην οθόνη σας! Συνοδοιπόροι, φίλοι, συμπαίκτες και θαυμαστές του Βασίλη Σπανούλη παρελαύνουν σε αυτή την σπάνια παραγωγή των καναλιών Novasports, ξετυλίγοντας το κουβάρι της παραμυθένιας του καριέρας. Ο ίδιος ενώνει τις κουκίδες της αφήγησης μέσω της συνέντευξης που έδωσε στον Δημήτρη Καρύδα.

Τα πρώτα βήματα στη Λάρισα και το Μαρούσι, ο Παναθηναϊκός, το ΝΒΑ και η επιστροφή στα πράσινα, η μεγάλη απόφαση και η θρυλική διαδρομή στον Ολυμπιακό, η εθνική ομάδα και οι μνημειώδεις στιγμές με τη γαλανόλευκη.

Ο κουμπάρος και αδελφικός φίλος του Νίκος Ζήσης μιλά για τον μεγαλύτερο clutch παίκτη των ευρωπαϊκών παρκέ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκαλύπτει ότι τον χρησιμοποιεί ως προπονητικό παράδειγμα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης του βγάζει γενναιόδωρα το καπέλο, ο Θοδωρής Παπαλουκάς γελάει όταν σκέφτεται πως ο Σπανούλης ήταν κολλημένος με το μπάσκετ. Ο πρώτος του προπονητής μιλά για τον πιτσιρικά με την τεράστια θέληση και τα μεγάλα όνειρα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης για το πώς ένιωσε όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος γιατί τον έφεραν στον Πειραιά, ο Ανδρέας Γκαζούλης δακρύζει όταν θυμάται τα λόγια του αείμνηστου πατέρα του Kill Bill.

Παίκτες που άφησαν και αφήνουν το στίγμα τους στο ευρωπαϊκό στερέωμα τον αποθεώνουν: Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Κάιλ Χάινς, Ντάνιελ Χάκετ, Δημήτρης Ιτούδης, Τζόρντι Μπερτομέου, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Μιχάλης Κακιούζης, Τράτζαν Λάνγκτον, Κόρι Χίγκινς, Εβίνα Μάλτση.

Όμως ο Σπανούλης δεν άφησε το αποτύπωμα του μόνο στο μπάσκετ. Ο Κώστας Φορτούνης μοιράζεται τις συμβουλές που του έδινε, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξιστορεί ένα buzzer beater που έζησε από κοντά, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκαλύπτει πως θα τον ήθελε στην πολιτική!

Δεν χάνεται, γιατί πλέον είναι on demand!

Καλή διασκέδαση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.