Γκος: “Μέντορας μου ο Σπανούλης, θα είναι διαφορετικός ο Ολυμπιακός χωρίς αυτόν” (vid)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε στο novasports.GR για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον ρόλο του στην Ρεάλ και για τον «μέντορα» του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός Γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε αποκλειστικά στη Δώρα Παντέλη λίγες ώρες πριν βρεθεί στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το νέο απόκτημα της Ρεάλ αναφέρθηκε στο μεγάλο κλαμπ που πλέον αγωνίζεται, τους προσωπικούς του στόχους, τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιδιαίτερη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη και τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ομάδα του Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι.

Για τη νέα σεζόν με τη Ρεάλ: «Νομίζω πηγαίνει υπέροχα, είχαμε ένα μήνα που ήμασταν χωρίς ήττα, το Σεπτέμβριο, άρα έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά! Και πρέπει να χτίσουμε βδομάδα με τη βδομάδα, και μήνα με το μήνα πάνω σε αυτό, αλλά ναι δε θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερη αρχή για αυτή τη σεζόν!»

Για τους Έλληνες φιλάθλους: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι φίλαθλοι είναι πίσω στα γήπεδα, γενικά σε όλη την Ευρώπη αλλά κυρίως στην Ελλάδα, γιατί όπως είπες και εσύ είναι οι καλύτεροι οπαδοί. Δε βλέπω την ώρα λοιπόν να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ μπροστά σε μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης!»

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Εγώ και ο Βασίλης Σπανούλης είχαμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης για τα παιχνίδια και γενικά τον ίδιο τρόπο που σκεφτόμασταν για τη ζωή. Είχαμε μια σπουδαία σχέση, ήταν ένας σπουδαίος μέντορας για μένα, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Αλλά αυτό που θα ξεχωρίζει πάντα τον Βασίλη Σπανούλη, είναι ότι στο ματς πάντα σκέφτεται για την επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία αν έχανε 10 συνεχόμενα σουτ ή έκανε ένα λάθος, αν ήταν στο χέρι του θα ήταν αυτός που θα έσπερνε το τελευταίο σουτ, και πολύ πιθανό να το έβαζε κιόλας. Άρα είναι η αυτοπεποίθηση που είχε στην επόμενη φάση! Και νομίζω ότι αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει όταν τον σκέφτομαι.
Είναι πάντα ένας άνθρωπος που σκέφτεται το μετά, το επόμενο βήμα. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση σε ό,τι και να κάνει. Και είναι κάτι που προσπάθησα και εγώ να προσθέσω στο παιχνίδι μου και στη ζωή μου γενικά»

Για το ενδιαφέρον που υπήρξε από τη μεριά του Ολυμπιακού: «Ναι είχα κάνει κάποιες επαφές με το σύλλογο, Έκανα μία κουβέντα με τον Κοουτς Μπαρτζώκα.  Πιστεύω όμως ότι έχουν χτίσει μία πολύ καλή ομάδα, έχουν κάνει και αυτοί μια πολύ καλή αρχή και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και για τους δυο μας.»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Όπως είπα και πριν, είναι μια σπουδαία ομάδα πάρα πολλά καινούργια κομμάτια, φυσικά και θα είναι διαφορετικά χωρίς το Βασίλη Σπανούλη. Αλλά ξέρεις ο Ολυμπιακός ήταν πάντα μία σπουδαία ομάδα, το βλέπουμε και από την ιστορία του συλλόγου. Όπως έχω πει, ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ένας πολύ καλός προπονητής και πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός κάθε φορά που θα παίξεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι θα είναι μία πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουνε φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς μόνο πάνω σε ένα παίκτη. Πρέπει γενικά να είσαι σταθερός και να ξέρεις ότι πρέπει να μαρκάρεις τους πάντες και να ξέρεις που βρίσκονται μέσα στο παρκέ. Έχω μια ομάδα  ταλαντούχους παίκτες, οπότε για μας ο στόχος είναι να συγκεντρωθούμε σε όλους όσους βρίσκονται στο γήπεδο.» 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.